Ingezonden persbericht


UITNODIGING

Waarom Westmaas een walking dinner geeft en Zirkzee een boek presenteert

Op maandag 25 mei vanaf 17.00 uur viert chefkok Marco Westmaas, bekend van zijn fameuze strandtent Elzenduin Beach, de pre-opening van zijn nieuwe restaurant Elzenduin dat op 1 juli open gaat. Het restaurant maakt deel uit van het nieuwe concept van Hotel Elzenduin, dat de afgelopen maanden ingrijpend werd verbouwd.

Topchefs Jacob Jan Boerma, Robert Kranenborg, Moshik Roth, Henk Savelberg, Herman den Blijker, Gert Blom, Roger van Damme en John Halvemaan zijn erbij aanwezig.

Ook wordt de nieuwe editie van The Art of Travel, the ultimate luxury culinary & travel book gepresenteerd. Een uniek, wereldwijd gedistribueerde luxe uitgave van Nederlander Nick Zirkzee, waarin het topsegment van de culinaire en reiswereld wordt belicht.

Tevens worden de Art of Travel, Quality Awards uitgereikt.

Programma maandag 25 mei:

17.00 uur: Champagne op het strand bij Elzenduin Beach

18.00 uur: Walking dinner in restaurant Elzenduin en mogelijkheid tot bezichtiging hotel

19.00 uur: Presentatie The Art of Travel, the ultimate luxury culinary & travel book.

19.15 uur: Uitreiking Art of Travel, Quality Awards

22.30 uur: Einde

Sound design: DJ Montelarue.

Locatie:

Hotel Elzenduin

Strandweg 18

Ter Heijde aan Zee

Je gezelschap wordt bijzonder op prijs gesteld.

Marco Westmaas onderscheidt zich als chef door zich toe te leggen op innovatieve wijn-spijs combinaties die een perfecte match zijn tussen de natuurlijke ligging van zijn hotel aan zee en de lichtheid van zijn wijnen en gerechten. Hij is de eerste Nederlandse chef die zich focust op het inzetten van antioxidanten.

Als ondernemer heeft hij met het vernieuwde Elzenduin een internationaal stadshotel neergezet in de duinpan van een oudhollands vissersdorp.

Nick Zirkzee is uitgever van The Art of Travel, the Ultimate Luxury culinary& travel book, Deze Michelin gids op reisgebied belicht het topsegment van de culinaire en reiswereld. Wat het boek uniek maakt is dat alleen hotels en chefs op uitnodiging worden geselecteerd vanwege hun special touch.

The Art of Travel wordt wereldwijd gedistribueerd en omvat restaurants en hotels, maar ook treinreizen en cruises.

RSVP voor 22 mei: bureauraak@gmail.com, 06-30396239 of shira@elzenduin.com, 0174-214200.

Websites: www.elzenduin.com, www.artoftravel.biz