Ingezonden persbericht


Persbericht

CIBER opnieuw meest gewaardeerde ERP-dienstverlener van Nederland ~ Klanten geven ICT-dienstverlener rapportcijfer van 7,1 ~

Eindhoven, 25 mei 2009 - Voor het tweede jaar op rij is CIBER uitgeroepen tot meest gewaardeerde ICT-dienstverlener van Nederland op ERP-gebied. TNS Nipo heeft een onderzoek gehouden onder klanten van verschillende ICT-dienstverleners in Nederland, in opdracht van Computable. CIBER krijgt in dit onderzoek het hoogste rapportcijfer van klanten in de categorie ERP-dienstverlening. Op de onderdelen 'kwaliteit van de dienstverlening' en 'manier van communiceren met klanten' behaalde CIBER de beste beoordeling van de vijftien onderzochte dienstverleners.

In het onderzoek, dat is gepubliceerd in de jaarlijkse ICT Services Guide van Computable, wordt de tevredenheid gemeten van bedrijven over hun dienstverlener in verschillende deelgebieden van de ICT. CIBER, die ERP-oplossingen aanbiedt van SAP, Oracle en Microsoft, staat in de categorie ERP-dienstverleners overtuigend bovenaan, samen met Microsoft. Vorig jaar haalde CIBER een 6,9 en dit jaar is dat een 7,1; gemiddeld werden de dienstverleners beoordeeld met een rapportcijfer 6,5.

De ERP-dienstverleners zijn door hun klanten beoordeeld op zeven criteria: kennis, prijs, kwaliteit van de dienstverlening, betrouwbaarheid, het nakomen van de tijdsplanning en binnen het budget blijven en communicatie met de klant. Op al deze onderdelen kwam CIBER boven het gemiddelde uit.

"We zijn ook in 2009 weer toonaangevend op ERP-gebied", zegt Wil Daniels, directeur Enterprise Application Services (EAS). "De uitkomst van dit onderzoek laat zien dat onze klanten de toewijding van CIBER blijven waarderen. Dat geeft ons een goed gevoel."



Ingezonden persbericht