Ingezonden persbericht


Persbericht

25 mei 2009

High Concept sluit Zweedse partnerovereenkomst
Softwareleverancier breidt daarnaast uit in Nederland

De internationale expansie van de Nederlandse softwareontwikkelaar High Concept werpt zijn vruchten af. Onlangs tekende de ontwikkelaar van SmartDocuments een partnerovereenkomst met het Zweedse Formpipe Software. In Nederland is High Concept inmiddels alweer toe aan een grotere vestiging. Eind juni verhuizen de medewerkers naar een groter pand.

In het najaar van 2007 opende High Concept vestigingen in Zweden, Duitsland en de Verenigde Staten. Het bedrijf timmert in deze landen onder leiding van CEO Marco Drost flink aan de weg. Dit heeft geresulteerd in diverse nieuwe klantcontracten en partnerovereenkomsten, waaronder die met Formpipe. Met deze samenwerking zijn beide bedrijven in staat klanten een totaaloplossing te bieden op het gebied van ECM en documentcreatie.

High Concept werd bijna 15 jaar geleden opgericht door Marco Drost. Wat begon met een idee op een zonnig terras in Amsterdam groeide uit tot een internationaal succesvolle onderneming. Het kantoor in Deventer is inmiddels weer te klein. Vandaar dat er een verhuizing in het verschiet ligt. In 2004 verhuisde High Concept ook al vanwege uitbreiding van het personeelsbestand. Eind juni vertrekken de medewerkers naar een groter pand in Deventer, aan de rijksweg A1.

"Deze verhuizing en de partnerovereenkomst met Formpipe zijn nieuwe mijlpalen voor ons," aldus Marco Drost. "Sinds onze oprichting in 1994 zijn wij uitgegroeid tot een internationale speler met partners en klanten in Nederland, Oostenrijk, Zweden, Duitsland en Zwitserland. De aandacht voor het beheer in documentcreatie komt eindelijk wereldwijd van de grond."

(248 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over High Concept
High Concept is sinds 1994 toonaangevend in de markt van documentcreatie en marktleider in Nederland. High Concept is leverancier van SmartDocuments, een slimme en eenvoudige oplossing voor het maken en beheren van huisstijl- en bedrijfssjablonen en het creëren van documenten. SmartDocuments is eenvoudig te integreren met andere applicaties zoals Document Managementsystemen, Enterprise Content Managementsystemen of Workflow-managementsystemen. Naast Nederland is High Concept ook actief in West-Europa en de Verenigde Staten.

Nieuwe adres:
Keulenstraat 7
7418 ET Deventer

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u kijken op http://www.lewiswire.com/nl/lewiswire/High-Concept/High-Concept-sluit-Zweedse-partnerovereenkomst/n/4524 of contact opnemen met Janneke van Lokven van LEWIS - Global Public Relations: Tel: 040-235 46 00
Fax: 040-235 46 01
E-mail: jannekev@lewispr.com
www.lewispr.com

Voor meer informatie over High Concept kunt u contact opnemen met Karen Wessels, High Concept: Tel: 0570-672464
E-mail: kwessels@highconcept.nl
www.highconcept.nl