Ingezonden persbericht


Persbericht

Unisys en VLC werken samen op Document Management project

Schiphol-Rijk, 25 mei 2009 - Unisys Nederland kondigt vandaag aan een samenwerking te zijn aangegaan met VLC, specialist op het gebied van Content Management. Begin dit jaar wisten beide partijen gezamenlijk een project voor document management binnen te halen.

Binnen het project zijn Unisys en VLC verantwoordelijk voor de levering en implementatie van een nieuw Document Management Systeem. Zij maken hierbij gebruik van de softwareoplossing ECM Documentum, wereldwijd partner van Unisys en de nummer één op het gebied van Document Management.

"Als vooraanstaand dienstverlener hebben wij reeds bij een groot aantal overheidsinstellingen de document management dienstenportfolio geïmplementeerd om processen te optimaliseren," zegt Ton van Setten, Directeur Global Public Sector Nederland bij Unisys Nederland NV. "De kennis en de jarenlange ervaring van VLC met betrekking tot EMC Documentum zijn waardevolle aanvullingen hierop. Wij zijn blij met de samenwerking en we sluiten dan ook niet uit dat we vaker projecten samen zullen doen."

Paul Baan, Directeur VLC, zegt over de samenwerking: "Het combineren van onze diepgaande kennis met de slagkracht en omvang van Unisys betekent dat wij samen grote Document Management projecten kunnen oppakken. In Unisys vinden wij de ideale partner voor het optimaal benutten van de kwaliteiten van onze consultants die opgeleid zijn tot specialisten in EMC Documentum."

###

Over VLC
VLC is een consultancy organisatie die zich specialiseert in enterprise information management (EIM), het vakgebied dat de kennisgebieden business intelligence en content management samenbrengt. VLC gelooft in de kracht en waarde van informatie. Informatie is de nieuwe productiefactor, waarvan steeds meer organisaties inzien dat het een onderscheidende rol zal spelen. Wie het slimst gebruik maakt van informatie, heeft de toekomst. VLC is opgericht in 1996, en heeft in haar bestaan een track record van succesvolle dienstverlening opgebouwd voor de bovenkant van de markt, zowel bedrijfsleven als overheid. VLC hanteert een zeer professionele werkwijze en projectaanpak, en combineert die met een specialistische benadering van de ICT vakgebieden content management en business intelligence. Ook de organisatiestructuur van VLC is gericht op het kunnen bieden van persoonlijke, professionele en specialistische dienstverlening van hoog niveau.

Over Unisys
Unisys is wereldwijd actief in IT-diensten en -oplossingen. We bieden een portfolio aan ICT-diensten, software en technologie die kritische problemen bij klanten helpt oplossen. We zijn erin gespecialiseerd om klanten te helpen bij de beveiliging van hun operations, de efficiëntie en het gebruik van datacenters te verhogen, ondersteuning van hun eindgebruikers te verbeteren en bedrijfapplicaties te moderniseren. Om deze diensten en oplossingen te kunnen bieden, brengen wij capabilities in outsourcing services, systeemintegratie en adviezen, infrastructuur services, onderhoudsservices, en servertechnologie. Met meer dan 28.000 werknemers bedient Unisys commerciële bedrijven en overheidsinstellingen. Bezoek voor meer informatie www.unisys.nl.