Ingezonden persbericht


NEWSFLASH

Na Hollands glorie nu tijd voor Frans merk in Maasmechelen Village Nieuwe boetiek; Les Ateliers de la Maille

Maasmechelen Village, mei 2009 - Na de recente openingen van de Nederlandse top merken Marlies Dekkers en G-Star, is het nu de beurt aan de Franse merken. In de maand mei opent Les Ateliers de la Maille haar deuren in Chic Outlet Shopping dorp Maasmechelen Village, waar recessionista's topmerken vinden die 30 tot 60% voordeliger zijn.

In Maasmechelen Village presenteert Les Ateliers de la Maille haar dames- en herencollectie, genaamd "Nature-à-Porter®". De kleding van Les Ateliers de La Maille is gefabriceerd uit 100% natuurlijke vezels; zoals bamboe, zijde, soja, katoen en kasjmier. Wie oog heeft voor ecologische mode, vindt in de "Nature-à-Porter" collectie van Les Ateliers de la Maille ongetwijfeld de absolute must-haves.

Opgericht in Parijs, 1979, heeft Les Ateliers de la Maille zeer bewust gekozen om uitsluitend vegetarische en natuurlijke vezels te gebruiken in een zeer minimalistische stijl. De comfortabele en natuurlijk dragende kledingstukken voelen aan als een tweede huid. Laat je verrassen door de ultravrouwelijke tops, jurken of T-shirts van deze exclusieve eco-collectie!

Over Maasmechelen Village
Maasmechelen Village is een chique, sfeervol Outlet dorp. De mode- en kostenbewuste shopper kan in de sfeervolle ambiance van dit Belgische shoppingparadijs in meer dan 95 mooie en stijlvolle boetieks interessante koopjes doen. Dit tegen prijzen die 30 tot 60% lager liggen. Zo vind je er topstukken uit de vorige collecties van ruim 150 topmerken, zoals Versace, Hugo Boss, Marlies Dekkers en G-Star, van basics tot fashion must-haves. Maasmechelen Village is de topbestemming voor smart shoppers. Naast de boetieks zijn er trendy restaurants en bars, een welkomstcenter en een speeltuin voor de kinderen. Maasmechelen Village ligt op een half uurtje rijden van Maastricht, Luik en Hasselt; het hart van een toeristische regio waar van alles is te doen. Maasmechelen Village is één van de negen Chic Outlet Shopping® Villages in Europa en is the place to shop voor zowel Europese- als internationale toeristen. Voor meer informatie zie: www.MaasmechelenVillage.nl.

"For serious shoppers, a stop-off at Maasmechelen Village is a must" (Vanity Fair)



Ingezonden persbericht