Ingezonden persbericht


-PERSBERICHT-

ONDERWEG MAKKELIJK EEN REISVERZEKERING AFSLUITEN
EUROPEESCHE INTRODUCEERT MOBIELE WEBSITE

----------
Europeesche Verzekeringen heeft een mobiele website gelanceerd. De site is ontwikkeld voor reizigers die onderweg zijn naar het vliegveld of al op vakantie en geen computer tot hun beschikking hebben. Voor hen is het nu mogelijk om via de mobiele telefoon een reisverzekering af te sluiten. Dit geldt voor aflopende en doorlopende reisverzekeringen en voor zakenreisverzekeringen. De website bevat ook nuttige informatie voor onderweg. Het adres van de mobiele website is M.europeesche.nl.

Ook nuttige informatie voor onderweg
De site bevat ook belangrijke informatie over wat een reiziger het beste kan doen als er onderweg iets gebeurt. Op de site zijn het nummer van de alarmcentrale opgenomen en andere praktische tips. "Door het succes van de zogenaamde 'smartphones' heeft mobiel internet het afgelopen jaar een enorme vlucht gemaakt. Als specialist in reis- en recreatieverzekeringen willen wij ook onderweg voor reizigers bereikbaar zijn. Waar je ook bent, met deze service is het afsluiten van een reisverzekering geen probleem. Bovendien biedt de site in de toekomst mogelijkheden voor andere handige applicaties die het de reiziger makkelijker maken." aldus Frank Vrolijk, Online Marketeer Europeesche Verzekeringen.

Overzichtelijk
De website is zo ontworpen dat het formaat van de website zich automatisch aan het schermformaat van een mobiele telefoon aanpast. Dit zorgt ervoor dat de website overzichtelijk is en de navigatie makkelijker dan bij een gewone website.



Ingezonden persbericht