Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

WERELDPRIMEUR VOOR AMSTERDAM:
INTERACTIEVE STADSGIDS VOOR IPHONE - AMSTERDAM 3D GUIDE

AMSTERDAM, 25 mei 2009 | Vanaf vandaag heeft Amsterdam een interactieve stadsgids in 3D: de Amsterdam 3D Guide. Dit is de eerste driedimensionale reisgids ter wereld, speciaal gemaakt voor de iPhone. Met de Amsterdam 3D Guide kunnen iPhone-gebruikers vanaf nu hun reisgids voor Amsterdam gerust thuis laten.

De Amsterdam 3D Guide is vandaag gelanceerd. Via www.eatdrink3d.com kunnen gebruikers van de Apple iPhone de interactieve 3D stadsgids voor Amsterdam downloaden. Deze applicatie, die speciaal gebouwd is voor de immens populaire iPhone, is de eerste in zijn soort ter wereld. In ruim negen maanden hebben de makers van www.eatdrinketc.com de 3D-gids voor de iPhone gebouwd en voorzien van de nieuwste informatie over Amsterdams restaurants, cafés, bars, coffeeshops, hotels, bezienswaardigheden en meer... Doordat de applicatie gebruik maakt van GPS kan de Amsterdam 3D Guide-gebruiker op iedere plek in Amsterdam zien wat er in de buurt te doen is, hoe de gewenste locatie eruit ziet (in 3D), recensies erover lezen, foto's bekijken en als ze er heen willen, de weg ernaar toe bepalen.

Download Amsterdam 3D Guide
De Amsterdam 3D Guide voor de iPhone is alleen te downloaden via www.iTunes.com en www.eatdrink3d.com voor EUR 3,99 per download. Binnenkort volgen er Amsterdam 3D Guide-applicaties voor andere smartphones.

Van de makers van eatdrinketc.com
Amsterdam 3D Guide is ontwikkeld door de makers van de websites www.eatdrinketc.com (deze online gids voorziet al ruim zeven jaar toeristen en expats in Amsterdam van allerhande informatie over de stad), www.xpatjobs.com (de toonaangevende website voor Engelstalige en niet Nederlands talige banen in Nederland) en www.xpatrentals.com (de grootste selectie van huurappartementen in Nederland).

Noot voor de redactie |