Canderel 30 jaar


Nieuwe Sweet pocket serie: Love, Glamour en Freedom

NAARDEN, 20090525 -- Canderel lanceert dit voorjaar een zoete jubileumserie... Er komen drie speciale pocket dispensers: echte eye-catchers. Overal en op elk moment feestelijk, voor iedereen die van stijl en zoete smaak houdt - maar niet van calorieën.

Limited edition
De nieuwe serie '30 Years' is een spannend drieluik met de thema's `Love', `Glamour' en `Freedom'. In zoet lichtroze, sensueel zwarte en kusrode
uitvoering en met goud-, zilverkleur en straseffect... 100% Canderel looks
om bij weg te smelten. Puur genot in 0 kcal!

Prikkelende pockets
De unieke Canderel smaak werd in de afgelopen drie decennia regelmatig gehuld in een speciaal jasje; in de vorm van geliefde Limited editions. Deze opvallende creaties zorgen voor extra passie en vallen in de smaak. Een lust voor het oog, om op elk ogenblik tevoorschijn te toveren.

Zoete verlokking
Canderel verscheen in 1979 voor het eerst in Frankrijk en veroverde daarna vele harten in Europa. Het zoetje is een subtiele mix van ingrediënten, met de toevoeging van een speciaal aroma: deze heerlijk zachte smaak gaat perfect samen met alle warme drankjes.

Canderel biedt sweethearts in de vorm van sticks, poeder en pockets in nieuwe verpakkingen. De pocket serie '30 Years' wordt in de lente geïntroduceerd. Verkrijgbaar bij de bekende adressen, ¤ 1,99 per stuk.



Canderel '30 Years'





`Love'

Zoete zomerlievelingen



`Glamour'

Stralend om zó uit je tas te toveren



`Freedom'

Licht, lekker - pure vrijheid





Ingezonden persbericht