Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
19 maart 2009

Recreatief groen: laat de boeren het doen?
Landelijke bijeenkomst over de rol van de landbouw in recreatievoorziening 26 mei 2009

Landwerk organiseert in samenwerking met Taskforce Multifunctionele Landbouw en Kenniscentrum Recreatie een landelijke bijeenkomst: ?Recreatief groen: laat de boeren het doen?? De bijeenkomst over de rol die de landbouw kan spelen in de recreatievoorzieningen in het buitengebied, vindt plaats op 26 mei in De Boerinn in Kamerik. Het is ook onderdeel van de debatreeks ?Het ideale vrijetijdslandschap? van het Kenniscentrum Recreatie.

Tijdens de middag proberen de aanwezigen inzicht te krijgen in de recreatiebehoefte op het platteland en de mate waarin de agrarische sector in deze behoefte kan voorzien. Ook wordt gekeken naar de manier waaróp in die behoefte kan worden voorzien. Er is volop gelegenheid om in discussie te gaan met deskundigen en om ideeën, kennis en ervaringen uit te wisselen.

Kenniscentrum Recreatie, Taskforce Multifunctionele Landbouw en LTO zullen kort hun standpunten uiteen zetten, waarna er ruimte is voor vragen en discussie. Na de pauze kunnen de deelnemers kiezen uit twee discussiethema?s; recreatie rondom de Randstad en recreatie in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland. Na de gezamenlijke afsluiting van de bijeenkomst is het tijd voor een borrel.

Op dinsdag 26 mei bent u van harte welkom op De Boerinn, Mijzijde 6 in Kamerik. De middag duurt van 13.15u tot 17.00u.
Hapjes en drankjes worden verzorgd.

Meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelding kunt u vinden op www.landwerk.nl

EINDE BERICHT

Informatie voor redactie
Landwerk platform voor de inrichting van het landelijk gebied Landwerk organiseert gedurende het hele jaar activiteiten voor mensen die beroepsmatig of uit interesse bezig zijn met de inrichting van het landelijk gebied. De activiteiten variëren van de bekende Landwerk-debatten tot werkdagen en veldsymposia.

Deeplink naar meer info en inschrijving:
http://www.landwerk.nl/activiteiten.php?pagina=bijeenkomst-recreatie-buitengebied

Link naar debatreeks ?het ideale vrijetijdslandschap?: http://www.recreatiedebat.nl



Ingezonden persbericht