Gemeente Geldermalsen

Informatiemarkt Deilse Kwadrant

21 april 2009 - Op 26 mei a.s. is iedere belangstellende welkom. Deilse Kwadrant, het gebied dat ligt tussen aan de westkant de Rijksweg A2, aan de zuidkant de Rijksweg A15/Betuweroute, aan de oostkant de spoorlijn Utrecht/Den Bosch en aan de noordkant de Provincialeweg N327.

Regelmatig laten ontwikkelaars hun oog vallen op het 'Deilse Kwadrant', waarmee grofweg wordt gedoeld op het gebied wat ligt ingeklemd tussen aan de westkant de Rijksweg A2, aan de zuidkant de Rijksweg A15/Betuweroute, aan de oostkant de spoorlijn Utrecht/Den Bosch en aan de noordkant de Provincialeweg N327. Het knooppunt Deil (A2, A15) ligt immers 'in het hart van Nederland'.

Bij eerdere initiatieven (bedrijfsterreinontwikkeling, NLC) moesten de afgelopen jaren zowel de bevolking als het gemeentebestuur zichzelf steeds de vraag stellen 'wat vinden we daarvan en willen we daaraan medewerking verlenen of juist niet?' Een afwachtende, reactieve, houding. De ervaringen in die jaren hebben geleerd, dat het veel beter is zelf, pro-actief, te bepalen wat je zelf wilt om vervolgens op je af komende initiatieven daaraan te toetsen. In de lijn van die gedachte is er de afgelopen tijd hard gewerkt aan het ontwikkelen van een eigen gemeentelijke visie voor dit gebied wat heeft geresulteerd in het 'Ontwikkelingsperspectief Deilse Kwadrant'.

Op dinsdagavond 26 mei 2009 organiseert de commissie Grondgebied een informatiemarkt in de raadszaal van het gemeentehuis, Kuipershof 2 te Geldermalsen. Aanvang: 20.00 uur.

Lees meer.

---

Gemeentehuis Geldermalsen
Post: Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen
Bezoek: Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen
Telefoon: (0345) 586 611
Fax: (0345) 573 258