Frugi Venta (Groenten en Fruit Handelsplatform Nederland)


Agenda
26-06-2009 - 28-06-2009
Infobijeenkomst 26 mei over export naar Linhuan Supermarket

Het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering NCH biedt u een unieke mogelijkheid tot export van voedingsmiddelen naar China...

Lianhua European Foods Fair is een sample tentoonstelling van Europese voedingsmiddelen, bedoeld om de inkopers van de Lianhua supermarktketen een goed overzicht van het Europese aanbod te bieden. Datum: 26 juni a.s.
Locatie: hotel in Shanghai (naam hotel volgt)
Bezoekers: inkopers van de Lianhua supermarktketen.

Bekijk hier marktinformatie, het programma en de voorwaarden om mee te doen (op 25 juni a.s. is er een bezoek aan 3 soorten outlets van deze supermarktketen).
Kosten
De kosten voor deelname aan de Lianhua European Foods Fair 2009 bedragen als volgt:
EUR 1.000,00 (excl. BTW) voor 2 producten
EUR 1.250,00 (excl. BTW) voor 3 tot 5 producten EUR 1.500,00 (excl. BTW) voor meer dan 5 producten.

De volgende onderdelen worden u door Lianhua Supermarket Holding aangeboden:

- Kosten van inklaring en opslag van de producten
- Locatie kosten

- Kosten van vergaderzalen

- Lunchkosten gedurende de Foods Fair en de bezoeken
- Vertaalservice ter plekke.

De volgende items zijn voor uw rekening:

- kosten van de samples en het transport naar Shanghai
- uw eigen advertentiekosten voor uw bedrijf en uw producten, zoals vertaling van productgegevens in het Chinees. Het NCH kan u hierbij behulpzaam zijn doch de kosten hiervan zijn voor uw rekening.
- reis- en verblijfskosten, indien u zelf naar Shanghai reist.

Voor hetgeen verder wel en niet is inbegrepen verwijzen wij u naar de voorwaarden van deelname in de bijlage.

Leden van de NCH Chinakamer ontvangen 25% korting op bovengenoemde prijzen. Voor algemene informatie over de Chinakamer van het NCH verwijzen wij u naar de website:
http://www.handelsbevordering.nl/main.asp?CID=494&ChapterName=China%20 Kamer

Informatiebijeenkomst
Dinsdag 26 mei a.s. van 10.00 - 12.30 uur vindt er bij het NCH (Auditorium, 5e etage) aan de Juliana van Stolberglaan 148 te Den Haag een informatiebijeenkomst plaats. Een aantal directieleden van Lianhua Supermarket Holdings Co., Ltd. zal hierbij aanwezig zijn om één en ander aan u toe te lichten alsmede uw vragen te beantwoorden. Graag vernemen wij per omgaande van u of u hierbij aanwezig wenst te zijn: s.v.p. een e-mail sturen aan ywigchert@nchnl.nl.

Uw belangstelling om deel te nemen aan de Lianhua European Foods Fair kunt u kenbaar maken door bijgaand aanmeldingsformulier uiterlijk 18 mei 2009 volledig ingevuld en ondertekend te zenden aan het NCH.

Voor nadere informatie omtrent de tentoonstelling kunt u contact opnemen met Yvonne Wigchert, tel. 070 - 3441523 (ma, di, vrij) of met Caroline Cramer, tel. 070-3441521 (di, do).