Gemeente Diemen


Praat u mee over Diemen Zuid?

Meepraten over een beter Diemen Zuid? Dat kan. De gemeente hoort graag wat u vindt. Kom naar de bijeenkomst op 26 mei.

Uit de Burgermonitor blijkt dat u als bewoner de wijk Diemen Zuid een 7 geeft. Een cijfer waar we mee thuis kunnen komen! Toch horen wij ook vaak andere geluiden uit de wijk, waardoor wij het idee hebben dat de leefbaarheid in Diemen Zuid best nog verbeterd kan worden. De gemeente wil daarom onderzoeken wat er precies speelt op het gebied van leefbaarheid in Diemen Zuid. En we willen kijken of onze maatregelen, en de maatregelen die door onze partners in de wijk worden genomen, effect sorteren.

U bent van harte welkom op 26 mei 2009 van 19.30 - 21.30 uur in Wijkcentrum 't Kruidvat aan de Ouderkerkerlaan 30

Wij gaan in kleine groepen de negatieve, maar ook de positieve aspecten van Diemen Zuid in kaart brengen. Daarnaast gaan wij de huidige aanpak van de gemeente tegen het licht houden. U bent aan het woord en aan het eind van de avond hebben we in beeld wat de belangrijkste problemen in Diemen Zuid zijn, welke mogelijkheden er liggen om de mooie kanten van Zuid te versterken en hoe de gemeente haar beleid kan aanscherpen.

Omdat wij in kleine groepen discussiëren willen wij graag zicht hebben op het aantal deelnemers. Daarom willen wij u vragen om u zich voor deze avond op te geven bij de heer Marijn Willems (020 314 47 74, m.willems@diemen.nl).

---

Postadres:
Gemeente Diemen
Postbus 191
1110 AD
Diemen

Bezoekadres:
D.J. Den Hartoglaan 1
Tel.: (020) 314 46 44
Fax: (020) 314 46 35
E-mail: info@diemen.nl

---