Provincie Flevoland

Europa debat in provinciehuis 26 mei 2009

De provincie Flevoland vindt het belangrijk dat Nederlandse Europarlementariërs voor de Flevolandse belangen in Brussel opkomen. De Europese verkiezingen komen er aan op donderdag 4 juni 2009. Europa-gedeputeerde, Andries Greiner, heeft een aantal
kandidaat-Europarlementariërs op dinsdag 26 mei 2009 bereid gevonden naar Flevoland te komen om in debat te gaan. Het zijn: Corien Wortmann (CDA), Emine Bozkurt (PvdA) en Gerben Jan Gerbrandy (D66). Alle drie de kandidaten staan op nummer twee van de Europese lijst voor hun fractie.

Graag wil Flevoland van hen horen wat ze met betrekking tot thema's zoals MKB-beleid, duurzame energie, regionaal beleid, en minder administratieve lasten kunnen betekenen. Aan de hand van enkele prikkelende stellingen wordt hen naar hun mening gevraagd.

Aanmelden

Alle inwoners van Flevoland zijn van harte uitgenodigd om dit debat bij te wonen. Er zijn 100 plaatsen beschikbaar, inclusief een eenvoudige lunch. Wij verzoeken u zich snel en uiterlijk maandag 25 mei vóór 12.00 uur aan te melden bij Liliane.vandenBerg@flevoland.nl De eerste 100 aanmeldingen worden gehonoreerd!