Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Ketenzorg Huntington West Nederland start Serviceloket

Publicatiedatum: 26 mei 2009 | NIEUWSBERICHT
Aandachtsgebieden: Patiënt en zorg

Het Serviceloket Huntington vloeit voort uit de Ketenzorg Huntington West Nederland, een initiatief van het Leids Universitair Medisch Centrum, GGZ Duin- en Bollenstreek en Verpleeg-, behandel en huntingtoncentrum Topaz Overduin met ruim zeventig verblijfsplaatsen en twintig plaatsen dagbehandeling Huntington.

Vanaf heden kunnen mensen met de ziekte van Huntington, hun naasten en professionals die geconfronteerd worden met - vragen over - de ziekte of de gevolgen hiervan terecht bij het Serviceloket Huntington. Deskundigen van het Serviceloket geven advies bij specifieke vragen over de ziekte. Daarnaast geven zij informatie en advies over de zorg of behandeling aan zorgverleners die bij patiënten met de ziekte van Huntington betrokken zijn.

Het Serviceloket Huntington is bereikbaar op werkdagen via telefoonnummer 071 - 405 69 93. Op maandag, dinsdag en donderdag zijn deskundigen Huntington tussen 16.00 en 17.00 uur direct bereikbaar. Op andere momenten worden terugbelafspraken gemaakt. Het Serviceloket is ook per mail bereikbaar: serviceloket@ketenzorghuntington.nl