Gemeente Hoogezand-Sappemeer

De burgemeester komt naar je toe deze zomer! (persbericht 030, 2009)

Burgemeester Yvonne van Mastrigt wil deze zomer met inwoners van de gemeente in gesprek. Zij zal gedurende de zomerperiode eens per maand ergens neerstrijken met een uitnodigende tuintafel. Dit is een unieke gelegenheid om op een informele manier aan te schuiven bij de burgemeester. Aanstaande donderdag is de eerste mogelijkheid, want zij gaat dan vanaf 13.00 uur in de Groene Driehoek aan de Aletta Jacobsstraat te Sappemeer zitten.

De burgemeester wil in gesprek met inwoners van de gemeente, om te weten wat er leeft. Het is een unieke en laagdrempelige manier om eens een praatje te maken met de burgemeester. De tuintafelgesprekken zijn uniek in Nederland.

De zomermaanden zijn erg geschikt om eens lekker buiten te gaan zitten en zij hoopt dat mensen haar voorbeeld zullen volgen en gezellig gaan aanschuiven. Zij zal deze zomer vier keer met de tuintafel neerstrijken in verschillende delen van de gemeente. Telkens wordt tevoren bekend gemaakt wanneer en waar ze gaat zitten.

Bij slecht weer wordt uitgeweken naar een alternatieve locatie en dit wordt via deze website bekend gemaakt.

De impressies van de burgemeester tijdens de tuintafelgesprekken zullen te lezen zijn op de website.

De eerste keer is de Groene Driehoek aan de Aletta Jacobsstraat in Sappemeer aan de beurt. Daar is zij a.s. donderdag 28 mei te vinden vanaf 13.00 uur tot 14.30 uur. Inwoners zijn van harte welkom en hoeven zich niet tevoren aan te melden.