Gemeente Noordwijkerhout

26/5/2009 - Nota integraal jeugdbeleid

De nota integraal jeugdbeleid Noordwijkerhout 2009 - 2012 `JONG Noordwijkerhout' (1,1 Mb) is in de vergadering van het college van 19 mei 2009 als concept vastgesteld. Deze nota zal na vaststelling door de gemeenteraad de basis zijn voor de uitvoering van het jeugdbeleid voor de komende jaren.

In het kader van de ontwikkeling van het jeugdbeleid is in de afgelopen maanden gesproken met de diverse partijen in het jeugdbeleid, waaronder het onderwijs, peuterspeelzalen, kinderopvang, algemeen maatschappelijk werk, GGD, politie, bibliotheek, opvoedadviespunt en het jongerencentrum X-out. De punten die tijdens deze bijeenkomsten naar voren zijn gekomen, zijn verwerkt in deze nota.

Naast het downloaden vanaf de website, ligt de conceptnota tevens ter inzage bij de publieksbalie in de hal van het gemeentehuis. Uw schriftelijke inspraakreactie kan tot 10 juni 2009 per e-mail worden gestuurd naar twarmerdam@noordwijkerhout.nl of per post naar Postbus 13, 2210 AA Noordwijkerhout. Voor informatie kunt u bellen met afdeling Jeugdbeleid, tel. (0252) 343812.