Jumbo supermarkten


Veghel, 26 mei 2009

PERSBERICHT

PRIJSVECHTER JUMBO NU OOK IN WINSSEN Familie Loeffen kiest voor de Jumbo formule

Er komt een vestiging van Jumbo Supermarkten in Winssen. De familie Loeffen zal kort na de zomer starten als franchisenemer van Jumbo. De inwoners van Winssen en omliggende plaatsen kunnen nu ook kennismaken met de unieke Jumbo-formule. Hierbij staan de laagste prijs, de beste service en het grootste assortiment centraal. De supermarkt wordt verbouwd en de huidige vloeroppervlakte van 1100 m2 wordt uitgebreid naar 1300 m2. Daarin zal het Jumbo assortiment worden geplaatst met veel aandacht voor de slagerij, brood- en versafdeling.

Menno Loeffen, in 2007 onderscheiden als ondernemer van het jaar van de gemeente Beuningen, benadrukt dat de regionale betekenis en het dorpse karakter van de winkel, die al meer dan 112 jaar bestaat, behouden blijft. "Onze raakvlakken zijn klantvriendelijkheid, een groot assortiment en dat we beide familiebedrijven zijn. En er zal, net als voorheen, veel aandacht zijn voor de vers- én de broodafdeling. Loeffen is tenslotte van oudsher een bakkerij. Jumbo biedt bovendien de laagste prijsgarantie en heeft als supermarktketen die door het hele land is verspreid, de mogelijkheden om die belofte waar te maken."

De 125 huidige werknemers hebben enthousiast gereageerd op de komst van de Jumbo-formule. De 125ste Jumbo van Nederland wordt kort na de zomer geopend en volgens de `Zeven Dagelijkse Zekerheden'-formule ingericht.

Jumbo Supermarkten
Jumbo Supermarkten is de afgelopen jaren zeer snel gegroeid. Inmiddels heeft Jumbo 120 winkels, verspreid over het hele land. Het is de bedoeling dat dit aantal de komende jaren nog flink wordt uitgebreid. De Brabantse supermarktketen wordt regelmatig onderscheiden met prijzen van leveranciers, klanten en producenten. Vorig





jaar werd het voor de tweede keer uitgeroepen tot meest klantvriendelijke bedrijf in Nederland.


Noot voor de redactie ­