Ingezonden persbericht

PvdA-lijsttrekker Thijs Berman bezoekt Zuid-Kennemerland

26 mei: Debat over Europa in IJmuiden

Donderdag 4 juni gaat Nederland naar de stembus om de Nederlandse delegatie in het Europees Parlement te kiezen. Dinsdag 26 mei organiseren de PvdA-afdelingen van Haarlem, Beverwijk en Velsen een gezamenlijke verkiezingsbijeenkomst in IJmuiden met PvdA-lijsttrekker Thijs Berman. Het debat begint om 20:00 uur en vindt plaats in de Maratieme Academie, Kanaalstraat 7 in IJmuiden.

Thijs Berman is de lijsttrekker van de PvdA bij de Europese verkiezingen van 4 juni. Volgens Berman is een socialer Europa juist nu het economisch slechter gaat belangrijk. Berman: "De PvdA staat voor een sociaal en sterk Europa. Omdat we juist nu zien hoeveel er fout kan gaan als alles wordt overgelaten aan de markt en het snelle grote geld. Wij versterken de economie. Dus investeren we in mensen en in banen. We zorgen voor een goede uitkering en omscholing als mensen toch hun baan kwijt raken. We maken een eind aan belachelijke bonussen en zetten een nieuwe koers uit voor een schone, sociale en slimme economie. Veel kunnen we alleen. Nog meer kunnen we samen. Schouder aan schouder bestrijden we de crisis. In Nederland en in Europa".

Tijdens de bijeenkomst krijgen geĂŻnteresseerden de kans PvdA-lijsttrekker Thijs Berman het hemd van het lijf te vragen over wat de PvdA in Europa wil bereiken. Iedereen is van harte welkom en toegang is gratis. Het debat begint dinsdag 26 mei om 20:00 uur en vindt plaats in de Maratieme Academie, Kanaalstraat 7 in IJmuiden.

Noot voor redacties: