Arcadis NV

Arnhem, 26 mei 2009

Opties ARCADIS vanaf vandaag genoteerd

ARCADIS (EURONEXT: ARCAD), de onderneming die internationaal adviezen, ontwerpen, ingenieurs- en managementdiensten levert, heeft vanaf vandaag ook een optienotering aan de NYSE Liffe optiebeurs van Amsterdam. De beurs besloot tot het bieden van de mogelijkheid tot handel in opties op ARCADIS aandelen vanwege de opname van ARCADIS in de Euronext Amsterdam Midkap Index® vorig jaar en omdat er vanuit de markt vraag is naar dit type beleggingsproducten.

"Dit versterkt de zichtbaarheid van ARCADIS in de financiële wereld en kan de aantrekkelijkheid van het ARCADIS aandeel zowel voor institutionele als particuliere beleggers verder vergroten," aldus bestuursvoorzitter Harrie Noy van ARCADIS.

Over ons:
ARCADIS is een internationale onderneming die projectmanagement, ontwerpen, adviezen en ingenieursdiensten levert voor het verbeteren van bereikbaarheid, duurzaamheid en leefbaarheid. Infrastructuur - Milieu - Gebouwen. ARCADIS ontwikkelt, ontwerpt, implementeert, onderhoudt en exploiteert projecten. Voor bedrijven en overheden. Met meer dan 14.000 mensen en ¤ 1,7 miljard omzet. Multinationaal aanwezig met een dicht netwerk van kantoren en kennis en ervaring van internationaal niveau. Gericht op meerwaarde voor klanten. Verantwoordelijk en betrokken, denken en doen. Resultaat telt. www.arcadis-global.nl.