Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Live wedden op spelers en winnaar Champions League via unibet.nl Barcelona zet Messi op keel Manchester United

Malta, 26 mei 2009 - Naast Eto'o is Lionel Messi een van de grootste troeven van Barcelona in de Champions League-finale op 27 mei in Rome tegen Manchester United. Dit blijkt uit de noteringen op www.unibet.nl. Zo is de kans aanzienlijk dat deze geslepen speler scoort (3,10:1). Eto'o staat op 2,95:1. Verder levert het 7,50 x de inzet op als Messi als eerste de bal tegen de touwen trapt. Desondanks laten de cijfers zien dat Manchester United licht favoriet is voor de eindzege (2,65:1 versus 2,75:1 voor Barcelona).

Mensen die tijdens de wedstrijd willen inspelen op ontwikkelingen worden bij Unibet op hun wenken bediend. Live wedden is mogelijk. Er kan ingezet worden op de einduitslag, wie als eerste scoort, en wie er scoort vanaf de penaltystip. Mocht bijvoorbeeld Barcelona scoren vanaf elf meter dan levert dat 8 maal de inleg op.

De volledige lijst met noteringen is te vinden op www.unibet.nl

Over Unibet
Unibet is een online wedkantoor. Het is opgericht in 1997 en staat genoteerd aan de beurs (NASDAQ OMX Nordic Exchange) van Stockholm. Unibet is een van de grootste, private, online wedkantoren in Europa en biedt diensten in twintig talen aan via www.unibet.com. Momenteel heeft Unibet meer dan 2,9 miljoen klanten in meer dan honderd landen. Unibet is lid van de EGBA (European Gaming and Betting Association), RGA (Remote Gambling Association) in Groot-Brittannië en is gecertificeerd door G4, Global Gaming Guidance Group. In december 2007 heeft Unibet Maria Holdings, de grootste online bingo-aanbieder in Scandinavië, overgenomen. En in april 2008 heeft Unibet de grootste paardenrace-portal van Scandinavië, Travnet, overgenomen. Meer informatie over Unibet is te vinden op www.unibet.nl of www.unibetgroupplc.com.


Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht