Ingezonden persbericht


Persbericht

Citrix introduceert nieuwe online trainingen en certificaten

Vianen, 26 mei 2009 - Citrix Systems, Inc. (NASDAQ: CTXS), wereldwijd marktleider op het gebied van application delivery infrastructure, maakt het voor klanten mogelijk om online trainingen te volgen. Daarnaast vernieuwt het bedrijf zijn virtualisatiecertificeringen CCEE en CCIA.

Een samenvatting van deze aankondigingen is hieronder te vinden, net als een verwijzing naar de volledige, Engelstalige persberichten.

//..

Citrix biedt klanten nieuwe online training en virtuele praktijkomgeving

Citrix introduceert een reeks online cursussen met bijbehorende 'virtual labs' voor IT'ers die Citrix-certificaten willen behalen. De nieuwe self-paced online (SPO)-trainingen zijn bedoeld voor cursisten die zelf geen Citrix Authorized Learning Center (CALC) kunnen bezoeken of virtueel geleide cursus kunnen vinden die in de agenda past. Via een SPO-training zijn zij toch in staat om op afstand te leren en een uitgebreide training te krijgen, inclusief persoonlijke ervaring met Citrix producten.

De SPO-trainingen waren al langer beschikbaar voor partners en nu voor het eerst ook voor klanten, Als onderdeel van de cursus krijgt men dertig dagen toegang tot een virtuele Citrix lab-omgeving. Cursisten kunnen extra tijd inkopen voor Citrix Practice Labs zodat meer ervaring opgedaan kan worden met een Citrix-omgeving zonder zelf de benodigde infrastructuur te moeten aanschaffen en installeren.

Vouchers voor Citrix SPO trainingen en Practice Labs zijn verkrijgbaar via Citrix of Citrix Authorized Learning Centers (CALCs). Voor meer informatie, kijk op http://www.citrixeducation.com.

Voor het volledige persbericht:
http://www.citrix.com/English/NE/news/news.asp?newsID=1690291

Citrix Education introduceert geavanceerde certificaten voor virtualisatie

Citrix introduceert nieuwe certificaten voor systeembeheerders en ontwerpers die gespecialiseerd zijn in de nieuwste virtualisatieoplossingen. De certificaten die een update hebben gekregen zijn de Citrix Certified Enterprise Engineer (CCEE) for virtualization en de Citrix Certified Integration Architect (CCIA) for virtualization.

CCEE laat doorgewinterde IT'ers hun operationele planningsvaardigheden toetsen en verder ontwikkelen met hun kennis van integratie en tactisch ontwerp. Met CCIA kunnen IT'ers hun dagelijks benodigde vaardigheden bijschaven en bij CCIA for virtualization worden een aantal vaardigheden getest die van belang zijn bij het ontwerpen van een strategische aanpak voor virtualisatie.

Het CCEE-virtualisatiecertificaat verschijnt eind september. CCEE- deelnemers kunnen alvast beginnen met de overige reeds beschikbare en verplichte administrator-level examens. Het nieuwe CCIA-certificaat verschijnt in het vierde kwartaal van 2009.

Voor het volledige persbericht:
http://www.citrix.com/English/ne/news/news_print_p.asp?newsID=1690292

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Citrix
Citrix Systems, Inc. (Nasdaq:CTXS) is de toonaangevende aanbieder van virtualisatie-, networking- en software as a service-technologie voor meer dan 230.000 organisaties wereldwijd. De productfamilies Citrix Delivery Center, Citrix Cloud Center (C3) en Citrix Online Services vereenvoudigen het computergebruik van miljoenen gebruikers aanzienlijk. Dit doordat applicaties als een on-demand service worden geleverd aan alle gebruikers, onafhankelijk van locatie of apparaat. Tot de klanten van Citrix behoren de grootste internetbedrijven ter wereld, 99% van de bedrijven uit de Fortune Global 500, evenals honderdduizenden midden- en kleinbedrijven en prosumers. Citrix heeft meer dan 10.000 partners in meer dan 100 landen. Citrix werd opgericht in 1989, de jaaromzet over 2008 bedroeg 1,6 miljard Amerikaanse dollar.