Ingezonden persbericht




Persbericht

Een vruchtbare toekomst

Hilversum, mei 2009

Michel van Riswijk en Jeroen van der Veen van Landhuishotel de Bloemenbeek - Hampshire Classic planten een fruitboom als symbool voor de nieuwe Wining & Dining Experiences dat SVH Meesterkok Michel van Riswijk voor het Landhuishotel gaat opzetten.

Ieder kwartaal voert Hampshire een nieuw thema door in haar nieuwsbrieven, arrangementen en sales activiteiten. Het eerste kwartaal voerde "het groene denken" de boventoon en in dit kwartaal staat alles in het teken van "Teambuilding". Enerzijds uit zich dat in inspirerende activiteiten voor (met name) vergadergroepen en anderzijds als bouwen van een team tussen de diverse hotels en collega's. In het kader van beide thema's planten Jeroen van der Veen en Michel van Riswijk een fruitboom. Niet alleen om een bijdrage te leveren aan de natuur maar ook om gezamenlijk een symbolische vruchtbare bodem te leggen voor een "bloeiende" Wining & Dining Experiences van de Bloemenbeek.

Meesterkok Michel van Riswijk startte recent met deze uitdaging in De Bloemenbeek. Samen met de meesterlijke chef gaan de gasten op pad door de regio en worden op diverse locaties de lekkerste, regionale gerechten gemaakt. Uiteraard met een perfecte wijnsuggestie.

Om deze succesvolle ontwikkelingen feestelijk te starten, plantte Michel met zijn dochters en andere kinderen van collega's een fruitboom. "Fruit symboliseert vruchtbaarheid en smaak, de bodem voor een stevige basis en de kinderen voor een succesvolle toekomst!" aldus Michel van Riswijk.

Van Riswijk kookte voor een aantal nationale en internationale voetbalclubs en kookte hij op locatie voor regionale evenementen. Ook thuis kunt u genieten van zijn meesterlijke gerechten. Voor een huwelijksdiner of een zakelijk top evenement. Michel van Riswijk en de Bloemenbeek staan garant voor luxe topkwaliteit in een nonchalant chique stijl.

De Bloemenbeek - Hampshire Classic is een luxe landhuishotel, gelegen in De Lutte. Het hotel heeft 60 luxe hotelkamers en suites en een uitgebreide "World of Welness" met een prachtige binnenzwembad, sauna's en beautysalons. De verschillende à la carte restaurants kennen elk hun eigen ambiance. Zomers kunt u heerlijk genieten en lekker lang tafelen op één van de terrassen in de lommerrijke tuinen. Onder het motto: Proef de streek in alle facetten is De Bloemenbeek - Hampshire Classic voortdurend bezig met ingrediënten van eigen bodem en van het rijke Twentse land. Bloemenbeek's Wining & Dining Experience is daar een goede aanvulling op.

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 - 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com. Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment 'Hampshire Classic', de viersterren 'Hampshire Hotels' en de comfortabele driesterren 'Hampshire Inns'.