Ingezonden persbericht


Windows optimalisatie

TuneUp Utilities 2009 gecertificeerd voor Windows Vista Betrouwbare optimalisatie voor Windows Vista pc's nu definitief

Rotterdam, 26 mei 2009 - TuneUp Utilities 2009 is door Microsoft gecertificeerd voor Windows Vista. Dit garandeert Windows Vista-gebruikers van de meest recente versie van TuneUp Utilities, dat zij hun pc optimaal kunnen herstellen, versnellen en personaliseren.

De meest recente versie van TuneUp Utilities 2009 werd officieel in november 2008 op de markt gebracht en is sindsdien door gerenommeerde pc-vakbladen en Windows-experts uitgebreid getest op zowel het Windows XP als het Vista-platform. Talloze prijzen en positieve testrapporten bewijzen dat de software geschikt is voor het gebruik op beide besturingssystemen. Net zoals bij de vorige versie, bevestigt de extra door Microsoft toegekende certificering, de compatibiliteit van TuneUp Utilities 2009 met Windows Vista. Om in aanmerking te komen voor het "Gecertificeerd voor Windows Vista" logo, moeten producten voor alle testen slagen op de belangrijke onderdelen: betrouwbaarheid, veiligheid, compatibiliteit met Windows Vista en toekomstige besturingssystemen, als ook installatie en deïnstallatie.

Beeldmateriaal

TuneUp Utilities optimaliseert Windows XP en Vista pc's veilig en grondig. Beeldmateriaal is te downloaden via www.tuneup-software.nl/company/press/gallery/.

Windows Tuning - intelligent en speciaal voor Vista en XP TuneUp Utilities 2009 analyseert de configuratie van de pc van een gebruiker en, op basis van de door de gebruiker gemaakte keuzes, worden de beste stappen bepaald voor het optimaliseren van de pc. De gebruiker heeft altijd de volledige controle omdat het programma alle taken die het uitvoert, uitlegt en nooit heimelijk toegang tot het systeem zoekt. Het programma draait zowel op Windows XP als Windows Vista (32 bit en 64 bit) door zich automatisch aan te passen aan het besturingssysteem van de pc. Dit biedt gebruikers van Windows XP de veiligheid van het voortgezet gebruik zonder de aanschaf van een upgrade wanneer zij naar Windows Vista migreren. Dankzij de certificering voor Vista, zijn gebruikers verzekerd van optimaal onderhoud van hun pc wanneer zij hun besturingssysteem upgraden.

"Er zijn echt 'zwarte schapen' op de markt, zelfs onder de Windows optimalisatie tools, d.w.z. niet professionele tools, die eerder kwaad doen door veel te rigoureuze taken, dan een oplossing te vinden voor het oorspronkelijke probleem. Wij werken nauw samen met Microsoft om onze klanten van software te voorzien waarmee zij te allen tijde veilig en selectief hun Windows-besturingssysteem kunnen optimaliseren. Wij zijn blij dat TuneUp Utilities wederom met succes alle door Microsoft verplichte tests heeft gehaald," licht Tibor Schiemann, President & Managing Partner van TuneUp toe.

Prijs en beschikbaarheid
TuneUp Utilities 2009 kan gedownload worden van www.tuneup-software.nl voor 39,95 euro en is te gebruiken voor maximaal drie pc's. Upgraden van een eerdere versie kost gebruikers 24,95 euro. Gebruikers, die het product eerst willen uitproberen, kunnen gratis een proefversie downloaden voor een proefperiode van 30 dagen.

Over TuneUp
TuneUp, gevestigd in Darmstadt, stelt Windows-gebruikers ertoe in staat hun pc's af te stemmen voor optimale prestatie. Pc's die met TuneUp Utilities worden onderhouden, zijn beter geordend en werken aantoonbaar sneller en stabieler.

TuneUp is in 1997 opgericht door Tibor Schiemann en Christoph Laumann. Ze ontwierpen het eerste volledige pakket voor het optimaliseren van Windows pc's in Duitsland. De eerste versie heette "TuneUp 97 - the intelligent tuning tool." De oprichters van TuneUp zien in "intelligent afstemmen" de meeste effectieve pc-optimalisatie om gebruikers zo veel mogelijk stappen uit handen te nemen.

Sinds 2003 is TuneUp internationaal gegroeid: TuneUp Utilities wordt wereldwijd momenteel door meer dan 10 miljoen mensen gebruikt en is nu beschikbaar in het Nederlands, Duits, Engels, Frans, Spaans, Italiaans en Pools. Gebruikers kunnen TuneUp Utilities rechtstreeks downloaden via de homepage van het bedrijf (www.tuneup-software.nl).