Website met regionaal nieuws introduceert uitgebreide zoekfunctie


ROTTERDAM, 20090526 -- ReGlobe breidt haar website voor regionaal nieuws "HetNieuws.in" (hetnieuws.in) uit met een zoekfunctie, ruim 600 nieuwe nieuwsbronnen en een persoonsgebonden leesgeschiedenis. De artikelen van meer dan 800 Nederlandse regionale nieuwsbronnen worden dagelijks op onze website gepubliceerd en het is vanaf nu mogelijk om het nieuws uit een woonplaats, gemeente en regio op basis van steekwoorden te doorzoeken.

Ook nieuw is de mogelijkheid om een account aan te maken. Bezoekers met een account kunnen hun leesgeschiedenis bijhouden, interessante artikelen kunnen ze daarmee op een later tijdstip makkelijk terugvinden. Het is tevens mogelijk om dit overzicht als gadget te publiceren op een website of weblog.

Tegelijk lanceren wij onze nieuwe vormgeving en tal van technische verbeteringen. De mogelijkheid om regionaal nieuws op je eigen website aan te bieden is verder uitgebreid en alle regionale nieuwsoverzichten worden ook in het zeer populaire RSS-formaat aangeboden.


Over HetNieuws.in
De website HetNieuws.in richt zich op regionaal nieuws. Iedere Nederlandse plaatsnaam heeft op de website een eigen pagina, bijvoorbeeld hetnieuws.in/utrecht. Ruim 800 nieuwsbronnen worden continu in de gaten gehouden en ieder artikel wordt automatisch geplaatst op de pagina van de gemeente waar het artikel over gaat of zich afspeelt.

Iedere dag publiceren wij tussen de 1500 en 3000 nieuwe artikelen op HetNieuws.in. De gepubliceerde samenvattingen verwijzen altijd met een hyperlink naar het originele artikel. De samenvattingen en hyperlinks worden permanent in ons doorzoekbare archief opgeslagen.


Over ReGlobe
ReGlobe ontwikkelt sinds 2005 internetoplossingen voor het midden- en kleinbedrijf in de regio Rotterdam. Eind 2008 lanceerden wij de website HetNieuws.in en aansluitend richten wij ons nu ook op de verkoop van online advertentieruimte.





Ingezonden persbericht