MMID ontwikkelt krachtige productlijn voor Beargrip


DELFT, 20090526 -- Beargrip is een Nederlandse fabrikant van kwalitatief hoogwaardig en ergonomisch handgereedschap. MMID ontwikkelde voor Beargrip al eerder de stiftsleutelhouder SwingPac en de ClipPac-bitset. Binnen dezelfde productlijn heeft MMID onlangs een nieuwe stiftsleutelset ontworpen met een onderscheidende meerwaarde in zowel functie als vormgeving.

De handgereedschappen van Beargrip zijn net even anders dan het gangbare gereedschap in de gereedschapskist. Ze worden gekenmerkt door een uitgesproken vormgeving, een herkenbare kleurstelling en leuke features die extra functionaliteit bieden. De toegevoegde functionele waarde bij de nieuwe SoftGrip-Futuro stiftsleutelset (zakmesmodel) is terug te vinden in het zogenaamde uitduwmechaniekje. Via één druk op de knop worden de stiftsleutels als het ware omhoog geduwd en zijn de sleutels makkelijk uitneembaar. Door in de behuizing een ophanguitsparing aan te brengen kan de set gemakkelijk aan het gereedschapsbord worden bevestigd.

De SoftGrip-Futuro stiftsleutelset is verkrijgbaar in acht verschillende configuraties. Door het samen plaatsen van onderdelen in de matrijs en het toepassen van een inzetdeel zijn de matrijskosten tot een minimum beperkt, wat heeft geleid tot een sterkte reductie van de totale kosten.

Met het ontwerp van de nieuwe SoftGrip-Futuro stiftsleutelset ontwikkelde MMID weer een nieuw lid voor de krachtige productlijn voor Beargrip.

Nieuwsgierig?
Kijk voor meer informatie op www.mmid.nl of bezoek onze stand tijdens de Kunststoffenbeurs op 23 en 24 september 2009 in NH Koningshofhotel in Veldhoven.
U vindt ons in de Genderhal op standnummer 146.





MMID full service design team BV