Twee-in-??n van Beamix


Een compleet afdichtpakket voor waterdichte afscheidingen van hoeken en leidingen

Eindhoven, 20090526 -- Beamix heeft sinds kort een uniek water afdichtpakket in het assortiment. Het Afdichtpakket 680 is uitermate geschikt voor het waterdicht maken van ondergronden en hoekaansluitingen die betegeld moeten worden in natte ruimtes.

Volgens Peter Sonntag, Category Manager DHZ, is Beamix in staat om met dit product een nog completer assortiment aan te bieden aan de doe-het-zelver. "Het Afdichtpakket 680 bestaat uit afdichtpasta, afdichtband en een blokkwast. Een ideaal pakket om bijvoorbeeld de douche waterdicht te maken. Daarnaast zijn alle producten kant-en-klaar en kunnen wij een waterdichte afscheiding van hoeken en leidingen garanderen. Kortom, een alles-in-??n afdichtpakket dat gemakkelijk in gebruik is voor de doe-het-zelver."

Het Afdichtpakket 680 bestaat uit 5 kg afdichtpasta, 12 meter afdichtband en een blokkwast. De afdichtpasta is vloeibaar en moet met de blokkwast aangebracht worden in de hoeken, leidingen en dergelijke. Daar overheen komt de kunststof afdichtband, welke elastisch is en dus eenvoudig in de hoeken verwerkt kan worden. En tot slot, moet de afdichtband ingesmeerd worden met de afdichtpasta voor een optimaal resultaat. Het pakket is uitermate geschikt voor het waterdicht maken van horizontale en verticale hoekaansluitingen, vochtgevoelige ondergronden en leidingdoorvoeren/afvoerputjes.

Voor meer informatie over Beamix kijk op: www.beamix.com.