Meer omzet ondanks economische crisis


Dé site waar het laagste bod geldt

'S-HERTOGENBOSCH, 20090526 -- De economische crisis brengt onzekerheden met zich mee in veel branches en bedrijfstakken. De gemiddelde monteurs en/of reparateurs zien de gemiddelde omzet zakken, waardoor zij genoodzaakt zijn op zoek te gaan naar opdrachten. Oprichters van Movible.nl hebben een uniek concept om de gemiddelde consument met een reparatieverzoek aan auto, caravan, motor of boot aan een goede vakman te helpen, en respectievelijk de vakman te helpen aan meer opdrachten en dus meer omzet.

Hoe werkt het?
Wanneer iemand op zoek is naar een goede reparateur, kan men GRATIS een advertentie plaatsen op movible.nl
Hierin omschrijft men wat er moet gebeuren aan het voertuig.

Iedere monteur en/of reparateur kan zich aanmelden op www.movible.nl op vervolgens te kijken of dat er een opdracht tussen zit. Vanwege het ruim overzichtelijke menu van de site, kan de monteur in één oogopslag zien of dat er een opdracht te vinden is binnen zijn regio. Vervolgens kan de monteur een bod (lees vraagprijs) uitbrengen op de opdracht. Zo kan de adverteerder vervolgens na de looptijd van de advertentie, kiezen welke monteur de opdracht mag gaan uitvoeren. Nadat de opdracht is uitgevoerd kan men zijn mening geven over de vakman door gebruik te maken van het referentiesysteem, zodat toekomstige adverteerders aan de hand van de referenties kunnen zien of de vakman in aanmerking komt voor hun opdracht.

Voordeel voor zowel de monteur die vanwege de economisch onzekere tijden op zoek is naar meer opdrachten, als voor de adverteerder die op zoek is naar een goede deal betreft zijn reparatieverzoek.





Ingezonden persbericht