Ingezonden persbericht


UITNODIGING SLIMSTE WONING VAN NEDERLAND

EUROPA ZET IN OP SLIM WONEN

Europarlementariër Lambert van Nistelrooij, Voorzitter van de Raad van Advies van Smart Homes nodigt U samen met het CDA Seniorenplatform Noord-Brabant uit voor een bezoek aan de Slimste Woning van Nederland. Ook is er aandacht voor de Europese inzet op het gebied van educatie, duurzaamheid, welzijn en innovatie rond zorgzaam en duurzaam bouwen en wonen.

Dinsdag 26 mei 2009 in het Evoluon te Eindhoven, Noord-Brabantlaan 1a, tel. 040-2504666 U kunt kiezen uit een bezoek om 9.30 of om 13.30 uur (Hiervoor worden U geen kosten in rekening gebracht.)

Slimste Woning
De Slimste Woning van Nederland is de demonstratie- en testwoning van Smart Homes die op 8 april is geopend en is geplaatst bij het Evoluon. De woning is slim dankzij de aangebrachte woningautomatisering, het duurzame materiaalgebruik, een optimaal leefklimaat en de energiebesparende maatregelen.
De woning is bedoeld om de bezoekers te laten beleven wat `slim wonen' kan betekenen voor de kwaliteit van wonen, werken, leren en ontspannen. Door middel van educatie, demonstratie en voorlichting wordt onder meer getoond welke mogelijkheden er zijn voor duurzaam bouwen en wonen. En hoe er voor gezorgd kan worden dat iemand met een zorgbehoefte, zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. En welke breedbanddiensten écht leuk zijn voor jong en oud. Een bezoek aan de woning is zeker een `must' voor zowel ouderenorganisaties, zorginstellingen als individuele woonconsumenten.

Programma:
Het programma bestaat uit een inleiding van Lambert van Nistelrooij en een interactieve rondleiding door de Slimste Woning.

Aanmelden:
Aanmelden is noodzakelijk en kan via Andries Ravesloot, Telefonisch 06-16837550 of per e-mail andriesravesloot@online.nl

www.lambertvannistelrooij.nl