Ingezonden persbericht


Rijswijk, 26 mei 2009

Finale Champions League eindigt in gelijkspel volgens Toto-spelers

De meest favoriete uitslag van Toto-spelers voor de finale van de Champions League tussen FC Barcelona en Manchester United op 27 mei aanstaande in Rome is een gelijkspel, namelijk 3-3. Dat blijkt uit de voorspellingen van Toto-Score.

Vorig jaar verloor FC Barcelona van Manchester United tijdens de halve finales van de Champions League. Dit jaar schatten spelers van Toto-Select de Spaanse club echter sterker in. Voordat de laatste Spaanse competitieronde gespeeld was, voorspelde 58% van de spelers nog winst voor Barcelona en 21% van de spelers zette zijn geld op titelverdediger Manchester United.

Na het verlies van FC Barcelona in de laatste competitiewedstrijd veranderden de voorspellingen. Van alle spelers van Toto-Select voorspelt nog 44% winst voor FC Barcelona en 36% van de spelers kiest voor een winnende Manchester United. Volgens Toto-Score zetten de meeste spelers hun geld in op een gelijkspel, namelijk 3-3. De clubs zijn aan elkaar gewaagd, dus het beloofd een spannende wedstrijd te worden.

Met Toto kan op de wedstrijd FC Barcelona - Manchester United worden ingezet tot en met woensdag 27 mei 20.40 uur. Toto spelen kan via www.toto.nl of in bijna alle tabak- & gemakwinkels in Nederland.

Over Toto

Toto is een product van De Lotto. De opbrengsten van De Lotto komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting in 1961 is er meer dan 1,2 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan. Naast de topsport profiteert ook de amateursport en breedtesport van een grote jaarlijkse bijdrage. Na de overheid is De Lotto al 48 jaar de grootste structurele financier van de Nederlandse sportwereld. Aan overige goede doelen waaronder het Oranjefonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en Nierstichting is sinds de oprichting 500 miljoen euro afgedragen.

De Lotto

070 321 63 55

Laan van Hoornwijck 55

06 13 85 55 12

Postbus 3074

lap@lotto.nl

2280 GB Rijswijk

www.delotto.nl