Feestelijke presentatie gedichtenbundel en opening expositie: "Droomvrouw"

Droomvrouw - Jet Valk

Droomvrouw, een aangrijpende bloemlezing over de liefde, bevat een collectie romantische gedichten. Op levendige wijze word je meegenomen in de ontluikende verliefdheid van een vrouw, vanaf de ontmoeting via de voelbare onzekerheid en verwarring naar de uiteindelijke schoonheid van de verliefdheid zelf. De erotiek, die de liefde kenmerkt, vormt de logische omlijsting.

In de gedichten wordt fabelachtig met de Nederlandse taal gespeeld. Op het ritme van de woorden ontstaan prachtige melodieën die je ogen strelen. De kunstwerken in Droomvrouw versterken de verbeelding van het thema, de liefde.

Droomvrouw - Jet Valk
ISBN 978 90 79556 07 6
NUR 306
Gedichtenbundel, 60 pagina's
Prijs: ¤ 9,95

www.lavitapublishing.nl

Programma:
Welkomswoord Hilda Abbing, LaVita Publishing
Uitreiking eerste exemplaar "Droomvrouw"
aan Joke Ellenkamp, bestuur Van Leeuwen Van Lignac Stichting Poëtische Performance: Jet Valk, begeleiding Ruud Bergamin Tevens de opening expositie met werk uit "Droomvrouw" door: Erna Remmelink, Linda Zey, Wanda Janota, Yby Potlatch, Daan Stringer, Joke (Yoka) Zwaan, Jacqueline Regtuit, Ira van Duykeren-Art by Ira, Nadine Reef, Jet-Lee Valk en Nicole Lacourt Muzikale verrassingen van:
Duo de Barokka's : Inge Koppert, viool en Marischa Drapacka, contrabas Marga van de Kraats en Raoul Klebach brengen Edith Piaf DJ Carine
Culinaire verrassingen door Jet Valk, Jannie Hommes en Tineke Teunen

vrijdag 29 mei
17.00-22.00 uur

Wolfart Projectspaces
Wolphaertstraat 25 b/c
3082 BK Rotterdam

Info Jet Valk: 06 81934302
www.wolfart.nl
www.lavitapublishing.nl