Ingezonden persbericht


Neem je favoriete muziek stijlvol mee met de Memorex miniMove De portable miniMove boombox mixt mode met elektronica

Amsterdam, 26 mei 2009 - Vandaag lanceert Memorex haar portable miniMove boombox voor de iPod. Het design van de draagbare iPod-dockingstation met radio is geïnspireerd door de vorm van een trendy handtas. Verkrijgbaar in matching iPod Nano-kleuren - zwart, turquoise en roze - maakt de miniMove deel uit van een nieuwe lijn audioproducten.

Memorex miniMove laat je in stijl genieten van jouw muziek, waar je ook naartoe gaat. De miniMove is geschikt voor gebruik in huis, buiten in het park, onderweg of wanneer je traint. Door het geïntegreerde handvat kun je je liedjes op een slimme, simpele en leuke manier met je meedragen. Het enige wat je hoeft te doen is je iPod of iPhone aansluiten en je kunt genieten van muziek met je vrienden en familie.

"Alle Memorex-producten zijn zo ontworpen dat ze intuïtief en eenvoudig in het gebruik te zijn. Een gebruikershandleiding is daarom niet nodig", aldus Matthieu Valk, EMEA Marketing Manager bij Memorex. "Ook wordt hierbij het design niet uit het oog verloren. De miniMove is een goed voorbeeld van technologie dat bij de levensstijl van de moderne vrouw past".

Product features
Op de Memorex miniMove kan je alle iPods en iPhones afspelen en opladen. Via de standaard line-jack ingang kun je ook genieten van jouw favoriete muziek met elke andere MP3-speler. Daarnaast beschikt de miniMove over een FM-radio met voorkeurszenders. Alles is draadloos te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening. De miniMove werkt ook op de standaard AA-batterijen.

Priijzen en beschikbaarheid
De Memorex miniMove draagbare boombox voor iPod is vanaf vandaag verkrijgbaar bij geselecteerde verkooppunten. De adviesprijs van de Memorex miniMove is 79,95 euro.

Productafbeeldingen
Er is een productafbeelding van de Memorex miniMove aan dit persbericht toegevoegd.

Over Memorex
Memorex is een dochteronderneming van Imation Corporation (NYSE: IMN). Miljoenen huishoudens gebruiken haar audio- en videoproducten, MP3-spelers, digitale fotolijsten, iPod®-accessoires en LCD-televisies, allemaal met een stijlvol en gebruiksvriendelijk design.

Contact
Bart Bakker
Pleon namens Imation/Memorex
T 020 487 4000
M 06 55 30 61 57
E bart.bakker@pleon.com