Politie Zeeland


---


O-1088-2009 Vrouw gewond bij eenzijdig ongeval, Oud-Vossemeer
Bij een eenzijdig ongeval op de Molendijk is dinsdagmiddag omstreeks 16.45 uur een 58-jarige automobiliste uit De Heen gewond geraakt.
De vrouw verloor de macht over het stuur nadat haar auto in de rechterberm was beland. Na een stuurcorrectie reed ze aan de andere kant van de Molendijk de dijk af tegen een dikke boom. Ze zat bekneld in haar auto en moest door de brandweer worden bevrijd. Bij het ongeval had ze diverse verwondingen opgelopen waaronder een hoofdwond. Ze is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom. In eerste instantie was ook de traumahelikopter gewaarschuwd maar deze werd later geannuleerd.

W-1089-2009 Auto op zijn zijkant, Middelburg
Op de Stromenweg is dinsdagmiddag rond 15.00 uur een personenauto op zijn kant beland.
De bestuurder van de auto, een 69-jarige vrouw uit de gemeente Veere, verloor op de kruising met de Oosterscheldestraat de macht over het stuur. Hierdoor botste het voertuig tegen een vluchtheuvel en werd vervolgens gelanceerd

tegen een verkeerslicht en een verkeerszuil. De 69-jarige bestuurster kwam met de schrik vrij. Haar auto raakte beschadigd en moest worden weggesleept.

W-1090-2009 Rijbewijs ingenomen, Middelburg
Door de politie is dinsdagmiddag het rijbewijs ingenomen van een 43-jarige automobilist uit Middelburg.
Op de Blauwedijk werd hij rond 17.30 uur betrapt op rijden onder invloed van alcohol. Uit de blaastest bleek dat hij bijna vier maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Zijn rijbewijs moest hij vervolgens inleveren.

---- --