ICT Automatisering NV
PERSBERICHT

Barendrecht, 27 mei 2009

BESLUITEN ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS

ICT Automatisering N.V. (ICT) maakt bekend dat de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) van ICT, gehouden op woensdag 27 mei jongstleden, alle voorstellen heeft aangenomen.

Overeenkomstig het dividendvoorstel is besloten dat over het boekjaar 2008 een bedrag van EUR 0,25 per aandeel in contanten zal worden uitgekeerd. Dit betekent een pay-out ratio van 40%. Betaalbaarstelling van het dividend zal plaatsvinden vanaf 26 juni 2009.

Daarnaast hebben de Raad van Commissarissen en de Raad van Bestuur van ICT, naar aanleiding van de dialoog met aandeelhouders tijdens de AVA, aangegeven het inkopen van eigen aandelen in overweging te nemen. Alhoewel de huidige koers een goede basis biedt voor een aandeleninkoop programma willen de Raad van Commissarissen en de Raad van Bestuur prudentie betrachten gezien het belang van een sterke balans in de huidige onzekere tijden.

/ / / / / / / /

Profiel ICT
De activiteiten van ICT zijn onderverdeeld in de divisies ICT Embedded, ICT Solutions, ICT Duitsland en ICT Consultancy. ICT Embedded is een van de leidende spelers op het gebied van embedded software, waar zij leverancier is van software gerelateerde diensten. ICT Solutions richt zich op het gehele software ontwikkelproces van informatiesystemen die een primair proces besturen of daarover informeren. De softwareontwikkeling betreft hoofdzakelijk klantspecifieke systemen. ICT Duitsland richt zich op het leveren van software gerelateerde diensten. Dit betreft zowel activiteiten op het gebied van embedded software als software voor het ontwikkelproces van informatiesystemen die een primair proces besturen of daarover informeren. ICT Consultancy biedt op een aantal deelgebieden binnen de systeemontwikkeling, zoals Requirements Engineering, Architectuur, Quality Assurance, Configuration Management en Testen, diensten met een hoge toegevoegde waarde aan. De projecten van ICT worden zowel in huis als op locatie van de opdrachtgever uitgevoerd. ICT opereert vanuit vestigingen in Nederland, Duitsland en Polen.



ICT Automatisering NV