Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
27 mei 2009

VOETBALTOERNOOI COPA AMSTERDAM LIVE BIJ RTV N-H

Dit Pinksterweekend vindt het internationale voetbaltoernooi Copa Amsterdam plaats. RTV Noord-Holland beschouwt de wedstrijden op televisie en internet.

Frank de Boer, assistent bondscoach en trainer van Ajax A1, verrichte samen met de technisch directeur van FCNH Karel Bonsink de loting van het Copa Amsterdam 2009. In poule A strijdt FCNH tegen Ajax, het Londense Chelsea en het Mexicaanse Chivas Guadalajara. In poule B spelen AZ, Real Madrid, Rosenborg BK en Watford tegen elkaar. Presentator Mathijs Groenewoud en technisch directeur Karel Bonsink beschouwen de wedstrijden live vanaf het dakterras van voetbalclub Blauw Wit Amsterdam.

De uitzendingen

* vrijdag 29 mei om 17:45 uur
Voorbeschouwend programma. Presentator Mathijs Groenewoud en technisch directeur Karel Bonsink blikken terug op de auditieavonden en de oefenwedstrijden. Ook worden alvast voorspellingen gedaan.


* zaterdag 30 mei om 20:15 uur
Uitgebreide samenvattingen over de wedstrijden Ajax - Chelsea, AZ - Real Madrid en FCNH - Chivas Guadalajara. Verder wordt de eerste dag van FC NH uitgebreid belicht.


* zondag 31 mei om 20:15 uur
Uitgebreide samenvattingen over de wedstrijden FCNH - Ajax en FCNH - Chelsea.


* maandag 1 juni om 20:15 uur
Samenvattingen van alle wedstrijden op de finaledag van het toernooi. Veel gasten zullen aan tafel aanschuiven om terug te blikken op de vijfde editie van de Copa Amsterdam.

FC NH samba in de Arena: http://www.youtube.com/watch?v=5Ymzuy2wVdk

Uitzendingen 'Copa Amsterdam' van vrijdag 29 mei tot en met maandag 1 juni ------------------------------------------------
Noot aan de redactie (