Nedap Masterclass

Voor het vijfde jaar op rij organiseert Nedap de Masterclass Ondernemerschap, deze vindt plaats op 27 en 28 mei in Groenlo.

Wat is de NEDAP Masterclass Ondernemerschap? NEDAP biedt vijftien talentvolle studenten de kans om te ervaren hoe het is om te ondernemen binnen een internationaal opererend en beursgenoteerd bedrijf. Tijdens een tweedaags volledig verzorgd programma komen de studenten in aanraking met de belangrijkste aspecten van het ondernemerschap en ervaren zij hoe het is om cruciale beslissingen te nemen op het hoogste niveau.

Voor wie is de Masterclass Ondernemerschap? De NEDAP Masterclass is gericht op de top van de Nederlandse studenten die in het laatste jaar van hun studie zitten. Affiniteit met technologie en ondernemerschap is onmisbaar.

Wanneer is de Masterclass Ondernemerschap? De NEDAP Masterclass Ondernemerschap vindt plaats op woensdag 27 en donderdag 28 mei 2009.

Geïnteresseerd? Ben je geïnteresseerd in deelname of ken je iemand die in aanmerking komt voor de NEDAP Masterclass ga dan naar de website http://www.nedapmasterclass.com/ voor meer informatie.

Nieuws

Nedap Masterclass N.V. Nederlandsche Apparatenfabriek

Directiewisseling Nedap N.V.
Persbericht 27 november 2008
Halfjaarbericht 2008
Persbericht 13 juni 2008
Tussentijds bericht mei 2008
Verslag over 2007
Jaarwinst 2007 stijgt met 15% naar 14,3 miljoen Verslag over 2006