Deelgemeente Charlois Rotterdam

Voorstelling De Kracht Van Ontmoeting in theater Zuidplein!

Op 27, 28 en 29 mei vindt de voorstelling De Kracht Van Ontmoeting plaats in Theater Zuidplein. Bij deze voorstelling vormt muziek de Kracht van Ontmoeting, ongeacht de leeftijdsverschillen. De eerste voorstelling op woensdag 27 mei zal geopend worden door wethouder Jantien Kriens & jongerenburgemeester Andrea MoreiraSantos.

Dynamic Duo1: Anne Heinsmann (73) en Marvin Lelienhof (25) (foto Antoinette van Oort, Sterk-werk Fotografie) Deelnemers aan de voorstelling zijn de 50+ winnaars van het Euro+ Songfestival samen met jonge zangtalenten onder de 25 jaar, die met succes door de audities van YOUR WORLD Dynamic Duos zijn gekomen. Jong en oud(er) zullen in Dynamic Duo's samen zingen.

Tijdens deze voorstellingen is het publiek de jury. Zij kunnen iedere middag een nummer kiezen uit het repertoire van de Dynamic Duos. Dit nummer mag door naar het grote YOUR WORLD event op 3 juni aanstaande. Ook de vakjury kiest elke middag een nummer.

Gastoptredens
Tijdens alle voorstellingen zijn speciale gastoptredens:

op 27 mei: Esther Hart (Eurovisie Songfestival en POP) & rapper Winne; op 28 mei: Joany Muskiet (Gospel) & Gianinni (Televisieprogramma So you think you can dance);
op 29 mei: Kim en Erwin Hoorweg (generaties in Jazz)

Praktische informatie

U vindt De Kracht Van Ontmoeting op woensdag 27 t/m vrijdag 29 mei om 14.00 uur in de Grote Zaal, Theater Zuidplein

Toegangsprijs: normale prijs 10,- .

Met korting 7,50 (voor 65+, R'dampas, CJP en bij bestellingen vanaf 3 kaarten)

Prijzen zijn inclusief koffie/thee en iets lekkers. Extra rolstoelplaatsen zijn beschikbaar.
U kunt reserveren bij Theater Zuidplein telefoonnummer 010-2030203 of stuur een e-mail naar kassa@theaterzuidplein.nl.

Kijk voor meer informatie op www.europlussongfestival.nl of www.your09.nl.

U kunt ook bellen met Stichting Euro+ Songfestival; Patricia Nettenbreijer (06-24934033) en Conny Groot (06-29183491). Of met YOUR WORLD Dynamic Duo's: Anouschka Biekman (06-10278803)

Dynamic Duos is een project voor jongeren en (jong)volwassenen in het kader van Rotterdam European Youth Capital/ YOUR WORLD die hun talenten willen ontwikkelen om hun kansen in de maatschappij optimaal te benutten. Door samen met het Euro+ Songfestival de krachten te bundelen ontmoet men elkaar op gemeenschappelijk terrein. Muziek verbindt culturen en generaties in wederzijds begrip voor de talenten van de ander.