Gemeente Drechterland

20-5-2009
Wijkwandeling 27 mei 2009

Op pad met de wethouder

In 2007 is het college gestart met het houden van wijkwandelingen. Dat houdt in dat wethouder Dirk te Grotenhuis met een groep bewoners hun wijk of dorp bezoekt om te kijken hoe het staat met de openbare ruimte. Is de wijk netjes, is er overlast van zwerfvuil, enzovoort. Vervolgens besluit het college waar op korte termijn wat aan gedaan wordt.

Wijkwandeling in Hem en Venhuizen
Woensdag 27 mei vindt er een wijkwandeling plaats in Venhuizen en Hem. Omdat de locaties wat uit elkaar liggen, willen we een gedeelte rijdend afleggen (bij voorkeur met de fiets). We starten om 19.00 uur vanaf de parkeerplaats bij zwembad ât Hemmerven. Via de Hertog Willemweg en de Noorder Sluisstraat lopen we naar de Torenweg. Via de Hemmerbuurt of de Koggeweg rijden we naar de Marktweg, Veilingstraat en omgeving waar we weer lopend verder gaan. Vanuit het nieuwe plan kunnen we doorsteken naar de J.W. Heijmanszstraat en omgeving.

Verbeteren kan alleen met uw hulp
De wandeling heeft natuurlijk alleen zin als er bewoners meegaan die vertellen wat ze goed vinden aan de wijk en wat voor verbetering vatbaar is. Daarom doen we een oproep aan de inwoners van Hem en Venhuizen om mee te gaan. We stellen het op prijs als u zich van tevoren aanmeldt. U kunt dan alvast doorgeven over welk onderwerp u het wilt hebben en/of waar u vindt dat de wandeling in elk geval langs moet. Vul het onderstaande reactieformulier in of geef uw aanmelding telefonisch door via T: 0228-352 308.

---