De vlag uit in Winkelcentrum Dorrestein

20/05/2009 16:03

Vestia Midden Nederland

Bewoners en winkeliers hebben er lang en geduldig op moeten wachten, maar nu is het dan echt zo ver: op woensdag 27 mei om 16.00 uur gaat de vlag uit in Winkelcentrum Dorrestein. Dat is het moment dat het compleet vernieuwde centrum op spectaculaire wijze zijn deuren opent. De Winkeliersvereniging Dorrestein en Vestia Midden-Nederland zijn erg verheugd dat de opening aanstaande is.

2850 m2 winkelplezier en prettig wonen

Boven het nieuwe winkelcentrum van ongeveer 2850 vierkante meter, zijn zo'n honderd moderne nieuwbouwappartementen gerealiseerd, verdeeld over verschillende woonlagen. Vestia heeft voor dit project samengewerkt met aannemer Dura Vermeer Bouw Rotterdam en Architectuurgroep Ledderhof B.V. Met respect voor de bestaande bouw is er een vriendelijk ogend woon/winkelcomplex gebouwd, opgetrokken in baksteen. Het goede lichtplan en de aandacht voor de buitenruimte zorgen ervoor dat Dorrestein ook 's avonds een prettig woongebied is. Alle balkons hebben een gunstige zonligging en op het dak van de supermarkt ligt een fraaie binnentuin die alleen toegankelijk is voor de bewoners van Dorrestein.

Openingskorting

Speciaal in het kader van de opening hebben de winkeliers van Dorrestein een brochure met kortingsbonnen uitgegeven die huis-aan-huis is verspreid in Nieuwerkerk aan den IJssel en Nesselande. Winkelend publiek kan hiermee met korting kennismaken met de winkels in het compleet vernieuwde winkelcentrum.

Over Vestia

Vestia biedt woonservice aan de bewoners van circa 72.000 woningen in Haaglanden, Rotterdam en in diverse plaatsen in het midden van het land. De woningen zijn verdeeld over de lokale corporaties, die werken in hun eigen wijken en buurten. Zij kennen de situatie ter plekke goed en hebben rechtstreeks contact met het lokale bestuur, plaatselijke organisaties en vooral met de bewoners. Zo is Vestia altijd in de buurt! Vernieuwing van wijken en samenwerking met de zorgsector zijn twee voorbeelden van hoe Vestia haar maatschappelijke taak vervult. Naast de lokale corporaties heeft Vestia de beschikking over vier vakbedrijven. Er werken in totaal 950 mensen bij Vestia.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





www.vestia.nl