Gemeente Heemskerk


vrijdag, 22 mei 2009

Wandelen met de burgemeester

Onder het motto 'wandelen met de burgemeester' nodigt burgemeester Nawijn inwoners van Heemskerk uit om mee te wandelen door een deel van Heemskerk. Tijdens de wandeling is er gelegenheid om kennis te maken met de burgemeester en met elkaar. Tevens verkent u Heemskerk, in dit geval Park Assumburg Oud Haerlem en de Broekpolder.

De wandeling vindt plaats op woensdag 27 mei aanstaande en start om 19.00 uur in Park Assumburg Oud Haerlem, tegenover de ingang van de Trompet en duurt tot ongeveer 21.00 uur.

De route die wordt gelopen gaat door Park Assumburg Oud Haerlem en via de Wadden naar park De Vlaskamp. Daar wordt even gepauzeerd en staat koffie en thee klaar. Wanneer u alleen het tweede deel van de wandeling (ongeveer een half uur) wilt meelopen kunt u hier aansluiten. Vervolgens wordt om 20.15 uur verder gewandeld door de Citadel en weer terug door de Wadden naar het beginpunt. De wandelaars van de korte wandeling keren na de Citadel via de Avenweide terug naar park De Vlaskamp.

Bij zware regenval of onweer gaat de wandeling niet door. U krijgt daarover van tevoren géén bericht.

Wilt u deelnemen aan de wandeling, schrijft u zich dan in via de website, www.heemskerk.nl/wandeling. U kunt natuurlijk ook bellen naar het callcenter, telefoon 0251-256 777.

Het aantal deelnemers dat mee kan wandelen is beperkt (vijftig personen). Wanneer dit aantal is bereikt sluit de inschrijving. Echter, later dit jaar organiseren we een volgende wandeling. Een uitnodiging daarvoor vindt u te zijner tijd in de lokale en regionale kranten en op onze website. U kunt zich dan opnieuw opgeven.
---