Gemeente Langedijk


* Schoolzwemwedstrijden voor eerste keer in zwembad De Bever

Schoolzwemwedstrijden voor eerste keer in zwembad De Bever

25 mei 2009 -
Dit jaar vinden de schoolzwemwedstrijden plaats in zwembade De Bever in Sint Pancras.

Dit jaar zullen de schoolzwemwedstrijden voor de eerste keer gehouden worden in het buitenbad van Langedijk. Op woensdag 27 mei 2009 zullen in zwembad de Bever de Langedijker schoolzwemwedstrijden gehouden worden. Tussen 13.00 en 17.00 uur zullen de wedstrijden plaatsvinden voor de groepen 3 t/m 6 van de basisscholen.

Er zijn prijzen voor jongens individueel, meiden individueel, estafette en voor de school die in totaal het meeste prijzen binnenhaalt. De prijzen zullen worden uitgereikt door de nieuwe mascotte Berry de Bever gelijk na de wedstrijden in het zwembad. De deelnemers zwemmen één baan op de buik en één keer op de rug. De beste van de groep gaat naar de finale waar 5 kinderen tegen elkaar strijden om de eerste plaats. Over een afstand van 4 X 25 meter wordt ook nog een estafette gezwommen door 2 jongens en 2 meisjes. Iedereen is natuurlijk van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen in het zwembad.
Dit jaar zullen de wedstrijden extra feestelijk zijn vanwege het 40-jarig bestaan van het zwembad. Hierdoor zullen er gedurende de gehele zomer extra activiteiten zijn in en om het zwembad. Kijk voor meer informatie en het hele programma op www.zwembaddebever.nl