Vlaamse Overheid

Nazareth

Dringende betonherstellingen op E17 te Nazareth

Vlaamse overheid

maandag 25 mei 2009

Van woensdag 27 mei tot dinsdag 2 juni voert Wegen en Verkeer Oost-Vlaanderen wegwerkzaamheden op de E17 richting Antwerpen in Nazareth. Door de hevige regen van de laatste week is er plaatselijk grote schade aan het wegdek. Om de veiligheid te bewerkstelligen, komt op de rechterrijstrook over een afstand van 25 meter nieuw wegdek in beton. Het verkeer moet er rekening houden met vertragingen, vooral op donderdag 28 en vrijdag 29 mei in de ochtendspits.

Om de verkeershinder zo beperkt mogelijk te houden, zullen de werkzaamheden starten op woensdag 27 mei, net na de ochtendspits. Dan zal drie dagen voluit gewerkt worden om de herstelling uit te voeren. De drie dagen van het verkeersluwere Pinksterweekend zullen benut worden om het nieuwe wegdek te laten uitharden. Op dinsdagmorgen 2 juni zal de weg volledig terug vrij zijn. Gedurende de werkzaamheden zal het verkeer over twee rijstroken gestuurd worden.

Voor meer persinformatie kunt u terecht bij:

Sylvie Syryn, communicatieverantwoordelijke, Agentschap Wegen en Verkeer, Wegen en Verkeer Oost-Vlaanderen , Bollebergen 2B bus 12, 9052 Zwijnaarde
Tel: 09 241 74 36
E-mail: sylvie.syryn@mow.vlaanderen.be