Gemeente Baarn

Aanpassen wegverlichting N415 Hilversum-Baarn
Foto van straatverlichting

De provincie Utrecht is begonnen met het aanpassen van de openbare wegverlichting op de provinciale weg N415, tussen Hilversum en Baarn. De huidige verlichting is namelijk aan het eind van zijn levensduur. De provincie haalt deze weken de bestaande verlichting weg en vervangt die gedeeltelijk door nieuwe verlichting. De werkzaamheden duren tot uiterlijk eind augustus en geven weinig hinder voor het verkeer.

De werkzaamheden bestaan uit het ingraven van de kabels en het verwijderen en plaatsen van lichtmasten. De werkzaamheden worden overdag verricht, buiten de spits. Tijdelijke verkeersmaatregelen zorgen ervoor dat het verkeer veilig langs het werk wordt geleid, waarbij er nauwelijks sprake zal zijn van vertraging.

Meer informatie
Met vragen of voor meer informatie over de verlichting kunt u contact opnemen met de heer K. Spoelstra van de provincie Utrecht, tel. (030) 258 21 49 of kimmo.spoelstra@provincie-utrecht.nl. Met vragen over de werkzaamheden kunt u bellen of mailen met het infonummer wegwerkzaamheden van de provinciën, tel. (030) 258 38 88, e-mail: wegwerkzaamheden@provincie-utrecht.nl.