Dienstenbond CNV

Nieuws

27 mei 2009

Briefkaartenactie bij de omroepen

De onderhandelingen voor de cao voor het omroeppersoneel zijn zojuist van start gegaan. CNV Media heeft haar best gedaan een compleet en gebalanceerd pakket aan voorstellen voor de nieuwe cao samen te stellen. Maar wat vindt u nu het belangrijkste thema? Om dat te weten te komen organiseert CNV Media een briefkaartenactie.

Onlangs heeft een eerste oriënterend gesprek plaatsgevonden tussen werkgevers- en werknemersdelegaties. Tijdens dit gesprek hebben de partijen op hoofdlijnen hun standpunten toegelicht. In juni worden de gesprekken hervat. Natuurlijk zullen er verschillende thema's aan de orde komen: loonontwikkeling, werkzekerheid, werkdruk, enzovoort. CNV Media wil graag weten wat u het belangrijkste thema vindt. Het gaat tenslotte over uw arbeidsvoorwaarden!

Daarom hebben we een briefkaartenactie georganiseerd. Op de briefkaart kunt u aangeven aan welk thema u vindt dat wij tijdens de onderhandelingen het meeste gewicht moeten toekennen. Zo kunnen wij uw belangen nog beter behartigen. De briefkaarten zijn bedoeld voor zowel leden als niet-leden. Daarom treft u er bij deze info twee aan. Eén daarvan kunt u natuurlijk zelf gebruiken. Wij willen u vragen om de andere kaart aan een collega die nog geen lid is te geven, zodat wij zoveel mogelijk reacties ontvangen. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

CNV Media zet zich in voor haar leden, onder andere door goede arbeidsvoorwaarden af te spreken in een cao. En daar kunnen we uw hulp goed bij gebruiken! Immers, hoe meer leden, des te sterker wij staan. Word daarom vandaag nog lid van CNV Media en laat uw stem gelden!

Vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief? U kunt contact opnemen met bestuurder Peter Bloemendaal, telefoon: 035 64 60 580. Per e-mail kan ook: p.bloemendaal@remove-this.cnvdibo.nl.