Groei Speakers Academy(R) zet door in 2009

27/05/2009 15:07

Speakers Academy

Het eerste kwartaal van 2009 plust Speakers Academy ten opzichte van 2008. In de afgelopen weken hebben wederom tientallen nationale en internationale topsprekers zich exclusief verbonden aan Speakers Academy. Met name het brede aanbod van sprekers op de meest uiteenlopende vakgebieden is een veelgehoord compliment van de zijde van onze opdrachtgevers.

Of het nu gaat om financieel experts die de kredietcrisis duiden, of om sprekers die eye-openers bieden voor bedrijven en instellingen om de crisis het hoofd te bieden en de kansen te pakken, voor iedere bijeenkomst en voor elke budget heeft Speakers Academy de juiste oplossing.

Teneinde haar relaties zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen op sprekersgebied presenteert Speakers Academy vandaag de nieuwste uitgave van het eigen ACADEMY Magazine.

ACADEMY Magazine is het eerste magazine in Europa dat zich (voor het zesde jaar) speciaal richt op het vakgebied van spreken. Alle relaties van Speakers Academy krijgen kosteloos een exemplaar waarmee men op de hoogte blijft van de belangrijkste sprekers en dagvoorzitters uit binnen- en buitenland.

In deze editie staan onder andere bijdragen van, en interviews met: politica Ségolène Royal, vooraanstaand futuroloog prof. dr. Ray Kurzweil, grondlegger van het cradle-to-cradle principe prof. dr. Michael Braungart, theologe Jacobine Geel, top-bestuurder drs. Ed Nijpels, bestselling auteur (De Prooi) Jeroen Smit, Thomas Lepeltak, topmodel Frederique van der Wal, Gouden waterpolocoach Robin van Galen, financieel analist Willem Middelkoop, kunstenares Astrid Engels en vele anderen.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.speakersacademy.nl