Gemeente Lansingerland

Groen niet als sluitstuk !
natuur.jpg

Klare taal van Naushad Boedhoe, wethouder Ruimtelijke Ordening, gisteravond tijdens de informatieavond van de Groenzone. Zoveel mogelijk groen in het groengebied en zo weinig mogelijk bebouwing.

Ook riep Naushad Boedhoe op om mee te denken bij de concrete invulling van het gebied. We willen dat samen met u doen. Want u kent het gebied en komt straks in het gebied.

Ook David Louwerse, de projectdirecteur van de uitvoeringsorganisatie, wil dat mensen actief meedenken bij de invulling van het gebied. Het gaat dan met name om het Groengebied Meerweg en Speelnatuur Ruyvense Vaart.

De start van de uitvoering van de Groenzone is nu een feit. Met de uitvoeringsorganisatie gaat de spade nu echt in de grond aldus Kees van der Kraan, wethouder van de gemeente Pijnacker. In 2013 moet de hele Groenzone gerealiseerd zijn.

De informatieavond was druk bezocht. Er waren ook vertegenwoordigers aanwezig van de Dienst Landelijk Gebied, het Hoogheemraadschap van Delfland en Staatsbosbeheer. Na de pauze konden aanwezigen vragen stellen aan de hand van kaarten van het gebied.