Gemeente Amersfoort

Persbericht Gemeente Amersfoort - donderdag 14 mei 2009

Bijeenkomst 'Amersfoort Aangenaam voor Ondernemers'

Op 27 mei a.s. organiseert de gemeente in samenwerking met de Kamer van Koophandel en de stichting Amersfoort Prominent op de Kaart de jaarlijkse netwerkbijeenkomst 'Amersfoort Aangenaam voor Ondernemers'. Alle ondernemers die tussen 1 maart 2008 en 1 maart 2009 zijn gestart of zich hier hebben gevestigd zijn welkom. Tijdens de bijeenkomst maken ze kennis met het gemeentebestuur en vertegenwoordigers van diverse ondernemersorganisaties en -netwerken, én elkaar.

Nieuwe ondernemers krijgen tijdens Amersfoort Aangenaam voor Ondernemers een goed beeld van alle lokale ondernemersorganisaties en hoe deze kunnen helpen om hun bedrijf tot een nog groter succes te maken. Na afloop is er een netwerkborrel waar iedereen persoonlijk met elkaar kennis kan maken en van gedachten kan wisselen.

Aanwezigen
Naast het gemeentebestuur en de Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland, zijn aanwezig: Amersfoort Creatieve Stad, EVON (Eemlands Vrouwen Ondernemers Netwerk), Jong MKB, KHN (Koninklijke Horeca Nederland) afdeling Amersfoort, Maatschappij voor Nijverheid en Handel, Matchpoint Betrokken Ondernemen, OBA (Ondernemers Binnenstad Amersfoort), OFA (Ondernemers Federatie Amersfoort), Techniek Gilde, VAB (Vereniging Amersfoortse Bedrijven) en VAO (Vereniging van Amersfoortse Ondernemers). Ook zijn ROC ASA (Regionaal Opleidingen Centrum Amsterdam - 't Sticht - Amersfoort), ROC Midden Nederland en de Hogeschool Utrecht in Amersfoort) aanwezig om te informeren over stagiaires en stageplaatsen. Amersfoort Aangenaam voor Ondernemers vindt plaats op woensdag 27 mei, tussen 15.30 en 17.30 uur in stadscafé de Observant, Stadhuisplein 7. Aanmelden kan tot 20 mei via www.kvk.nl/aangenaamgef. Meer informatie over Amersfoort Aangenaam voor Ondernemers is te vinden op www.amersfoort.nl/ondernemen (nieuws).

Noot voor de redactie,