Provincie Antwerpen

Persbabbel

In de wolken met Terra Nova '09...

Overleef deze zomer je pa/ma in de Wildernissen... of zet een nacht lang het Diamantmuseum op stelten!

De tweede verwenzomer van Terra Nova staat voor de deur. Dit grensverleggende zomerevenement van het provinciebestuur Antwerpen tovert 42 prettig gestoorde, maar bovenal ontroerende verwenbelevenissen uit de vakantiehoed.

Speciaal deze zomer is dat je met Terra Nova mag overnachten op verboden plekjes, waaronder het Diamantmuseum. En terwijl het jonge geweld 'daar s avonds de bewaking overneemt, kunnen pa en ma vrolijk gaan onthaasten in een nabijgelegen Bed en Breakfast.

Al wie wild is van beestjes nodigt Terra Nova uit om drie dagen lang in de uitgestrekte Merodebossen te gaan overleven. Een hele opdracht, zonder GSM of GPS samen in groep functioneren...

De ticketverkoop voor deze 42 fantasierijke verwenarrangementen van Terra Nova start op 1 juni. We vertellen je er alles over op woensdag 27 mei om 11 uur in het Diamantmuseum van de Provincie Antwerpen. Het Terra Nova verwenteam verwacht je op de derde verdieping van het gebouw.

Graag uiterlijk 25 mei een bevestiging van je aanwezigheid via Terranova@provant.be

of T 03 240 53 95.

Diamantmuseum Provincie Antwerpen
Koningin Astridplein 19-23
2018 Antwerpen

Bereikbaarheid:
Het Diamantmuseum ligt in het hart van Antwerpen, op zowat 100 meter wandelafstand van het Centraal (trein)Station van Antwerpen. Vlakbij het museum bevindt zich ook de Franklin Rooseveltplaats, de centrale verzamelplek voor De Lijnbusdiensten binnen de metropool en de provincie Antwerpen. Sportievelingen kunnen hun fiets in de ondergrondse fietsenstalling van het station plaatsen. Er zijn ook verschillende autoparkings in de buurt voor wie met de wagen komt.




Provincie Antwerpen