Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

PeopleXS benoemd David van der Put tot country manager Denemarken

Den Haag, 26 mei 2009

PeopleXS de Nederlandse leverancier van online recruitment software heeft David van der Put benoemd tot country manager Denemarken. Als Country manager Denemarken zal hij niet alleen de eindverantwoording dragen over alle activiteiten in Denemarken maar tevens leiding geven aan alle PeopleXS activiteiten in Scandinavië.

David van der Put geboren in Den Haag in 1965 heeft informatica gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij is sinds 2006 werkzaam bij PeopleXS. Daarvoor was hij 5 jaar werkzaam bij Canon Europe als IT Manager en Business Consultant bij het Amerikaanse consultancy bedrijf Reliability Management Group.

"Onze groei in Denemarken en de rest van Scandinavië maakt het noodzakelijk dat er een specifiek toegewezen country manager leiding geeft in deze regio. Wij hebben inmiddels meer dan 25 klanten in Scandinavië waaronder grote uitgevers zoals JP Politikens Hus en bedrijven als Gouden Gids Denemarken." Aldus Frank Oddens CEO van PeopleXS.

Over PeopleXS

PeopleXS is een online recruitment systeem en biedt een complete oplossing voor werving & selectie en mobiliteit. Het enige wat de klant nodig heeft is een Internet browser. Geen lange implementatietrajecten of grote investeringen voor hardware en software. Voor een vast maandelijks bedrag per gebruiker biedt PeopleXS alle e-Recruitment en Mobility & Outplacement functionaliteiten online! Snel, eenvoudig en betaalbaar. PeopleXS wordt gebruikt in 52 landen en is in 17 talen beschikbaar. Kijk voor meer informatie op www.peoplexs.com