Stichting Bouw Research
Nationaal Brandveiligheidscongres 2009 goed gewaardeerd

27 mei 2009

Dit jaar hebben 381 deelnemers ons congres bezocht. Hiervan heeft 40% het online evaluatieformulier ingevuld. Een zeer hoge respons waar wij heel blij mee zijn. Op deze manier hebben wij de mogelijkheid om het congres volgend jaar nog beter op uw wensen af te stemmen. Het congres werd gemiddeld met een 7,4 gewaardeerd. Een mooie score in onze ogen!

Aandachtspunten
U bent kritisch op de inhoud. Begrijpelijk aangezien een inhoudelijk interessant thema en interessante parallelsessies (naast netwerken) veruit de grootste drijfveren zijn om naar het congres te komen. Het mag allemaal wat diepgaander en u wilt meer gelegenheid om op de inhoud te reageren. Daar houden we volgend jaar rekening mee.

Ook was u van mening dat bepaalde doelgroepen ? met name eindgebruikers ? onvoldoende vertegenwoordigd waren op het congres. Wij zullen volgend jaar nog meer aandacht schenken aan het bereiken van de verschillende doelgroepen die met brandveiligheid van doen hebben. Dit kan door bijvoorbeeld de communicatie en het programma van het congres onder de loep te nemen maar ook door te onderzoeken of er betere manieren, dan het congres, zijn om hen te bereiken.

Ondanks de diverse kanttekeningen heeft het congres voor 70% van u, aan de verwachtingen voldaan.

2010
Noteer het vast in uw agenda. Het 4e Nationaal Brandveiligheidscongres vindt plaats op donderdag 22 april 2010 in theater Spant! in Bussum. Wij begroeten u volgend jaar graag!