Ingezonden persbericht

Plantronics introduceert nieuwe draadloze pc headset voor multimedia

De draadloze .Audio 995 headset biedt digital stereogeluid voor muziek, films, gaming en internettelefonie

Hoofddorp, 27 mei 2009 - Plantronics, Inc. (NSYE: PLT) introduceert vandaag de nieuwe .Audio 995 Digital Wireless stereoheadset voor multimedia en spraakapplicaties op de pc. Digitaal stereogeluid en goede spraakkwaliteit zijn gecombineerd in een product. De headset is geschikt voor alle pc-activiteiten, inclusief het luisteren naar muziek en films, gaming, pc-gesprekken en podcasting.

De Plantronics .Audio 995 headset biedt Plantronics geavanceerde audiotechnologie en digitale 2.4gHz frequentie voor exceptionele audio en lage interferentie met andere draadloze apparaten. Gebruikers kunnen tot ruim 10 meter afstand van de pc het volume en de tracks op iTunes en Windows Media Player bedienen via de knoppen op de headset.

'Consumenten zouden niet hoeven te kiezen tussen superieure audiokwaliteit en de voordelen van draadloos bij het selecteren van een pc-headset', zegt Matt Miller, director of PC and Entertainment bij Plantronics, Inc. 'In tegenstelling tot andere draadloze producten op de markt vandaag de dag, zijn er bij de .Audio 995 geen compromissen gemaakt. Wij hebben de .Audio 995 juist ontworpen voor een verbeterde gebruikservaring van de vele verschillende multimedia en spraakintensieve applicaties die pc-gebruikers elke dag gebruiken.'

De Plantronics .Audio 995 is uitgerust met zachte, draaibare oorkussen en een lichtgewicht design voor langdurig draagcomfort. De headset is voorzien van de Plantronics' noise-cancelling Fast Mic Mute technologie waardoor de audio snel en gemakkelijk uit staat wanneer de microfoon omhoog wordt geklapt. Consumenten kunnen de .Audio 995 dankzij de draadloze plug-and-play adapter in een eenvoudige stap aansluiten.

Over Plantronics
In 1969 bracht een Plantronics headset de eerste historische woorden over van de maan: 'That's one small step for man, one giant leap for mankind.' Sindsdien werd Plantronics de headset naar keuze voor mission-critical applicaties zoals bij de luchtverkeerscontrole, het 911-alarmnummer en de New York Stock Exchange. Deze geschiedenis van innovatie staat aan de basis voor ieder audioproduct dat wordt gebouwd voor kantoor, contactcenters, mobiele telefonie en entertainment. De Plantronics-familie bestaat uit de merken Plantronics, Altec Lansing, Clarity en Volume Logic. Kijk voor meer informatie op: http://www.plantronics.com.

Altec Lansing, Clarity, GameCom, Plantronics, en Sound Innovation zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Plantronics, Inc. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.